Follow us

Σάκης Ρουβάς: Οικογένεια, οικονομική κρίση και η σειρά ρούχων

«Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για ένα παιδί, το διαπιστώνεις εκ των υστέρων»

SAKISROUVAS

«Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για ένα παιδί, το διαπιστώνεις εκ των υστέρων»

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ό,τι καλύτερο για την πρεμιέρα του «LifeStyle» με τη Δούκισσα Νομικού στο Alter. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε σε θέματα οικογένειας, οικονομικής κρίσης ενώ μίλησε και για την προσωπική του σειρά ρούχων που έχει λανσάρει τις τελευταίες δύο σεζόν.

Για τη σειρά ρούχων Sakis Rouvas Collection: «Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί. Τα έχουν κάνει κομμάτι τους στη γκαρνταρόμπα τους, Τα ρούχα τα φτιάχνω εγώ. Πολλοί με έχουν ρωτήσει, δεν είναι διαφημιστικό κόλπο, τα φτιάχνω εγώ. Τα σχέδια, τα χρώματα, τι θα μπει στην κολεξιόν, είναι δική μου απόφαση».

Για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Κάτια Ζυγούλη: «Μέσα στο μυαλό μου έχουν ωριμάσει όλα αυτά. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, πάντα μου άρεσαν. Αυτό ωριμάζει με τον χρόνο, πότε δεν είσαι έτοιμος, το διαπιστώνεις εκ των υστέρων».

Για την οικονομική κρίση: «Δε γίνεται να μη με επηρεάσει. Αισθάνομαι τον κόσμο γύρω μου ότι δεν είναι καλά, δεν είναι ευχαριστημένος, περνάει δύσκολες στιγμές, πρέπει να αντισταθούμε, να ανεβάσουμε την ενέργειά μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Κλείνοντας, ο κορυφαίος Έλληνας star έδωσε μια ευχή: «Η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη. Η ουσία στη ζωή είναι να τη ζήσουμε με ωραίο τρόπο, να εξελισσόμαστε, μαθαίνοντας πράγματα. Να γινόμαστε πλούσιοι στην καρδιά. Όχι με χρήματα, δεν σου εγγυώνται τη χαρά, την ευτυχία και την υγεία που είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ