Follow us

Η αφίσα του Σάκη Ρουβά για τις εμφανίσεις του στο «Αθηνών Αρένα»

Κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου!

Sakis_rouvas

Κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου!

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό live show γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό.

Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη 360ο ολοστρόγγυλη σκηνή ενώνει το κοινό του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ δημιουργώντας ένα μοναδικό συναυλιακό σκηνικό, με όλους να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν απ’ όποιο μέρος του χώρου και αν βρίσκονται.

Η αφίσα του Σάκη Ρουβά για τις εμφανίσεις του στο «Αθηνών Αρένα»

Ένα εμπνευσμένο concept του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και μια ξεχωριστή φωτογράφηση του Δημήτρη Σκουλού, με αναφορές σ’ ένα κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς, το show του Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα έρχεται να μας δείξει την άλλη όψη της διασκέδασης: To Αθηνών Αρένα μετατρέπεται στο μεγαλύτερο live dance club της πόλης και γίνεται το καταφύγιο ‘S Club’ για αυτούς που θέλουν να μυηθούν.

Η αφίσα του Σάκη Ρουβά για τις εμφανίσεις του στο «Αθηνών Αρένα» - εικόνα 2

Με underground αισθητική και με «όπλο» τη δύναμη της μουσικής, ο Σάκης Ρουβάς μας συστήνει ένα νέο κόσμο διασκέδασης. Μαζί με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα υπερασπίζονται το σύγχρονο διαδραστικό τρόπο διασκέδασης του καταφυγίου τους.

Η αφίσα του Σάκη Ρουβά για τις εμφανίσεις του στο «Αθηνών Αρένα» - εικόνα 3

Τους καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι Cabin 54, η Στεφανία Ρίζου, και η Courtney Parker ενώ ο Claydee σε ένα μοναδικό dj set θα κρατά ανεβασμένα τα vibes!

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο
Τιμή φιάλης από 130 Ευρώ
Είσοδος με ποτό στο bar: 15 ευρώ
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-3471111

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ