Follow us

Στο backstage με τον Σάκη για τη νέα αφίσα

Δες φωτογραφίες

sakis

Η πολυαναμενόμενη έναρξη των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στην Αθήνα στο “S CLUB @ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ” είναι γεγονός! Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό live show γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό.

Στο backstage με τον Σάκη για τη νέα αφίσα

Tο Αθηνών Αρένα, μεταμορφώθηκε σε ένα υπερσύγχρονο dance club για να φιλοξενήσει τον κορυφαίο performer σε ένα δυναμικό live show από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη 360ο ολοστρόγγυλη σκηνή που μας είχε δείξει ο Sakis από το twitter, ενώνει το κοινό του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ, δημιουργώντας ένα μοναδικό συναυλιακό σκηνικό, με όλους να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν μαζί απ’ όποιο μέρος του χώρου και αν βρίσκονται.

Στο backstage με τον Σάκη για τη νέα αφίσα - εικόνα 2

Ο Σάκης Ρουβάς γιορτάζει 20 χρόνια καριέρας στη μουσική δημιουργώντας το πιο εξελιγμένο live music concept που έχει γίνει ποτέ και συναντιέται για πρώτη φορά επί σκηνής μετους ONIRAMA, οι οποίοι φέτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια δυναμικής πορείας και την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Τους καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι Cabin 54, η Στεφανία Ρίζου, και η Courtney Parker. Ο Claydee σε ένα μοναδικό dj set θα κρατά ανεβασμένα τα vibes!

Στο backstage με τον Σάκη για τη νέα αφίσα - εικόνα 3

Concept φωτογράφησης
Ένα εμπνευσμένο concept του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και μια ξεχωριστή φωτογράφηση του Δημήτρη Σκουλού, με αναφορές σ’ ένα κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς, το show του Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα έρχεται να μας δείξει την άλλη όψη της διασκέδασης:Athens Arena presents Underworld S club

Στο backstage με τον Σάκη για τη νέα αφίσα - εικόνα 4

To Αθηνών Αρένα μετατρέπεται στο μεγαλύτερο live dance club της πόλης και γίνεται το καταφύγιο ‘S Club’ για αυτούς που θέλουν να μυηθούν... Με underground αισθητική και με ‘όπλο’ τη δύναμη της μουσικής, ο Σάκης Ρουβάς μας συστήνει ένα νέο κόσμο διασκέδασης.

Στο backstage με τον Σάκη για τη νέα αφίσα - εικόνα 5

Στο backstage με τον Σάκη για τη νέα αφίσα - εικόνα 6

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-3471111

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ