Follow us

Eat No23: Πετάει ο γάιδαρος

Σου ανοίγει την ψυχή με μια ρακή στο μπαρ πριν περάσεις στα κυρίως της πείνας

Πετάει ο γάιδαρος

Στα πέριξ της Παντείου, ο Γάιδαρος πετάει τη σκούφια του για τρελά κέφια, μαζεύει φοιτητές και καθηγητές, στρώνει αυτοσχέδια πάρτυ όπου μπορεί να απολαύσεις τον Βαγγέλη Περρή σε καραόκε αυτοσχεδιασμούς, σε τρελλαίνει με το πολύχρωμο ντεκόρ του, όλο φτιαγμένο από παλιές αφίσες, σελίδες από περιοδικά του ’60 κι ένα ποδήλατο που σκαραφαλώνει στον τοίχο, σου ανοίγει την ψυχή με μια ρακή στο μπαρ πριν περάσεις στα κυρίως της πείνας και σου χαμογελά απλόχερα τη διάθεση μιας παρέας νεότατων παιδιών που έχει αναλάβει την κουζίνα.

Eat No23: Πετάει ο γάιδαρος

Οι τραγανοί κολοκυθοκεφτέδες γίνονται με κόκκινη κολοκύθα και τυρί, η βελούδινη φάβα με τη λιαστή ντομάτα αποκτά crunchy υφή χάρη στο φύλλο κρούστας, το ροκφόρ δίνει έναν πικάντικο αέρα στα τυροπιτάκια με φύλλο καταϊφι. Η στριφτή πίτα με σουτζούκι και τυριά λατρεύει το τσίπουρο αλλά το ίδιο συμβαίνει και με το εξαιρετικό, μελωμένο χταποδάκι που μοσχοβολά αρμπαρόριζα και έρχεται παρέα με φάβα που αρωματίζεται με κόλιαντρο.

Eat No23: Πετάει ο γάιδαρος - εικόνα 2

Στην ίδια λογική του μοιρασμένου μεζέ παίζουν και οι σκορδάτες πατατούλες με το δεντρολίβανο και τα βολ-ο-βαν με κοτόπουλο και μαϊντανό πριν περάσεις σε μια «κυρίως» πείνα, με τεράστιες, χορταστικές, νοστιμότατες μακαρονάδες. Η μια με φιλετάκια κοτόπουλου και σάλτσα μαστίχας, η άλλη με χοιρινά φιλετάκια, πιπεριές και κονιάκ. Το ζεστό κιουνεφέ στο τέλος είναι τόσο ποτισμένο με ρακόμελο, επίτηδες θαρρείς για να συνεχίσεις το πάρτυ στον πεζόδρομο, όταν τα βράδια του καλοκαιριού σε διώχνουν από το σπίτι.

Παπαζαχαρίου 20-22, Καλλιθέα, 2109210640

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ