Follow us

Love No24: Ελληνικά Καλούδια

Ο Σταμάτης Τσικνιαδόπουλος ξεκίνησε από ψυκτικός πριν καταλήξει σ’αυτό εδώ τον μικροσκοπικό και κουκλίστικο μαγαζάκι, με το ποδήλατο στο πατάρι να δίνει το στίγμα της πιο «πράσινης» αντιμετώπισης του ελληνικού τοπικού προϊόντος μικρής παραγωγής, με έμφαση στη βιολογική προέλευση.

Love No24: Ελληνικά Καλλούδια


Μικρό αλλά θαυματουργό, είναι ν’απορείς πόσα πρωτότυπα προϊόντα μπορεί να χωρέσουν στα ράφια του, κυρίως, όμως, στο ψυγείο, το οποίο από μόνο του αξίζει τη βόλτα ως εδώ.


Love No24: Ελληνικά Καλούδια

Μια άρτια συλλογή από βιολογικά γαλακτοκομικά, όπως το πρόβειο 0% της φάρμας Παπαμαρινού από τη Δράμα, η κρέμα και η βανίλια από το «Χωριό της Κάρλας», το γάλα Κουρελά ή το ξινοτύρι και ο τελεμές του Λιβαδινού από την Κοζάνη. Το τοστ γίνεται υγιεινό όταν το φτιάξεις με βιολογικό ζαμπόν από το Κτήμα Βαβουράκη, η καπνιστή ταραμοσαλάτα της Vivarium και τα βιολογικά αβγά από το Κτήμα Κοκολάκη μεταμορφώνουν τα απλά πράγματα της καθημερινότητας σε καλή πράξη για τον εαυτό σου κι αν ως τώρα ήξερες πως τα αναψυκτικά κάνουν κακό, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το προβιοτικό κεφίρ με τζίντζερ.

Love No24: Ελληνικά Καλούδια - εικόνα 2

Το αντιοξειδωτικό σταφυλόνερο Γεώργα, τα Γέτερπνον ζυμαρικά για vegans, οι κεραλοιφές και οι ποντιακές τηγανόπιτες θα μπορούσαν ιδανικά να συστήσουν την άγνωστη ελληνική παραγωγή στην καρδιά του τουριστικού κέντρου, απέναντι από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, 2109224060

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ