Follow us

Η νέα σατιρική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα

Κάθε βράδυ και νέο ρεκόρ με περίπου 9 εκατομμύρια τηλεθεατές

nikos_aliagas

Κάθε βράδυ και νέο ρεκόρ με περίπου 9 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η νέα σατιρική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα
Η καριέρα του Νίκου Αλιάγα στη Γαλλία συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία καθώς την τελευταία εβδομάδα έχει ξεκινήσει και η ολοκαίνουργια εκπομπή του.

Η νέα σατιρική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα - εικόνα 2
Πρόκειται για μία 5λεπτη εκπομπή πολιτικής σάτιρας την οποία παρουσιάζει μαζί με τον Nicolas Canteloup και φέρει τον τίτλο «Apres le 20 heures, c'est Canteloup!». «Ο Nicolas Canteloup είναι κάτι ανάμεσα σε Λάκη Λαζόπουλο και Γιώργο Μητσικώστα» μου είπε προσπαθώντας να εξηγήσει σε «ελληνικά δεδομένα» τον super επιτυχημένο μίμο και συμπαρουσιαστή του.

Η νέα σατιρική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα - εικόνα 3
Η παραγωγή της εκπομπής υπογράφεται από τον Jean-Marc Dumontet και το κανάλι TF1 ενώ προβάλλεται αμέσως μετά το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού.

Η νέα σατιρική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα - εικόνα 4
Η πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής έγινε στις 10 Οκτωβρίου και έκτοτε κάθε βράδυ σπάνε το προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης με τον αριθμό να αγγίζει ακόμα και τα 9 εκατομμύρια τηλεθεατών.

Η νέα σατιρική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα - εικόνα 5
Ο Νίκος Αλιάγας, επίσης, συνεχίζει να παρουσιάζει κάθε πρωί την επιτυχημένη ραδιοφωνική του εκπομπή στο σταθμό «Europe1».

Η νέα σατιρική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα - εικόνα 6
Από τη συνομιλία μας δε θα μπορούσε να λείψει, φυσικά, και η Ελλάδα, η χώρα που ο Νίκος αγαπάει περισσότερο από κάθε άλλη. Ακόμα και αν η Γαλλία του έχει χαρίσει τις ωραιότερες στιγμές της καριέρας του. Με διαβεβαίωσε πως ανησυχεί για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και με κάθε ευκαιρία την υπερασπίζεται όταν κάτι άσχημο ακούγεται γι’ αυτή στη Γαλλία. «Κάνω ότι μπορώ» μου είπε, και είμαι σίγουρος γι’ αυτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ