Follow us

Just Doretta: Η συνεργασία-έκπληξη με τη Μαίρη Συνατσάκη στα Mad Video Music Awards

Δες το backstage φωτογραφικό υλικό! Γιατί κάνει υπνοθεραπεία η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Just Doretta: Η συνεργασία-έκπληξη με τη Μαίρη Συνατσάκη στα Mad Video Music Awards

Έχω παρατηρήσει οτι περνάει η εβδομάδα και δεν προλαβάινω να την καταλάβω. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω κάθε φορά και ενώ κοιτάω το πρόγραμμα μου και λέω «α ωραία,επιτέλους μια χαλαρή εβδομάδα», περνάνε κανα δυο μέρες και δεν μένει ούτε ώρα ελεύθερη!

Κάπως έτσι ήταν και αυτή η εβδομάδα που πέρασε.

Πέρα απο τις παραστάσεις μας στο θέατρο Αθηνά, αυτή η εβδομάδα είχε και χορό!! Μα πόσο πολύ τον έχω αγαπήσει τον χορό! Σίγουρα το ήξερα και πριν απ τον Dancing with the stars, αλλά σε ένα εντελώς θεωρητικό επίπεδο. Μέσα από το dancing ανακάλυψα ένα καινούργιο κόσμο! Έναν κόσμο γεμάτο μουσική, κίνηση και συναισθήματα!

Θέλω να σας μιλήσω κάποια στιγμή για όλη αυτη την εμπειρία του Dancing. Και θα το κάνω.

Προς το παρόν να σας πω οτι αυτη την εβδομαδα έβαλα πάλι τα παπούτσια του χορού (ή μάλλον όχι, γιατί χορεύουμε ξυπόλητες, αλλά τελος πάντων καταλάβατε!)

Και όχι μόνη μου, αλλά με ένα υπέροχο κορίτσι με πολλά ταλέντα! Την δική μας, Μαίρη Συνατσάκη! Να κοίτα ένα από τα πολλά ταλέντα της!!

Just Doretta: Η συνεργασία-έκπληξη με τη Μαίρη Συνατσάκη στα Mad Video Music Awards

Πόσο χάρηκα όταν μας έκαναν την πρόταση να χορέψουμε στα Mad Video Music Awards! Και ειδικά με την Μαίρη, γιατί ξέρω πόσο αγαπάει τον χορό και με έναν τρόπο μοιραζόμαστε αυτή την αγάπη και ενθουσιαστήκαμε το ίδιο όταν το μάθαμε!

Μπορεί να μην είχαμε τον άπειρο χρόνο για πρόβες
, αλλά με τον αγαπημένο μου Φωκά Ευαγγελινό και τους χορευτές του ,εκμεταλλευτήκαμε ότι χρονο είχαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έτσι μάθαμε μια υπέροχη χορογραφία γρήγορα!

Just Doretta: Η συνεργασία-έκπληξη με τη Μαίρη Συνατσάκη στα Mad Video Music Awards - εικόνα 2

Φυσικά κάναμε και μόνες μας πρόβα, όπου μπορούσαμε μέσα στο γήπεδο!

Διάβασε στη σελίδα ΙΙ τι άλλο έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου αυτή την εβδομάδα και ποια η σχέση της με την υπνοθεραπεία


Ε μετά, πέρασα 2-3 βράδια στο σαλόνι, που μετά την παράσταση, γυρνούσα σπίτι και έκανα πρόβα τα βήματα.
Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια βέβαια, γιατί θυμάμαι ότι στην περίοδο του dancing ακόμα και όταν κοιμόμουν έβλεπα τις χορογραφίες στον ύπνο μου και έκανα υπνοθεραπεία!

Λοιπόν θα κάνω μια παρένθεση εδώ, για να πώ οτι αυτό το θέμα με τον ύπνο δεν το λέω εντελώς για πλάκα. Με κάποιο τρόπο, το μυαλό και το σώμα την ώρα που κοιμόμαστε εμπεδώνουν όλα όσα μάθαμε την προηγούμενη μέρα.

Θυμάμαι ότι ο Παύλος μου απο ένα σημείο και μετά με κορόιδευε στις πρόβες. Κάναμε μάθημα και δεν λειτουργούσε τίποτα, και πήγαινα την άλλη μέρα και ήταν λες και όλο το βράδυ έκανα πρόβα. Αφού μου το λεγε ο Παύλος: «Δεν ανησυχώ. Θα πας να κάνεις την υπνοθεραπεία σου και αύριο θα τα ξέρεις!» Και όντως! Οπότε κάτι παίζει με τον ύπνο!
Κλείνει η παρένθεση!

Θα χορέψουμε λοιπόν στα βραβεία! Όχι μόνο εγώ και η Μαίρη βέβαια! Θα είναι και οι υπέροχοι χορευτές του Φωκά, που πραγματικά είναι ένας και ένας και θα είναι και ο....Θανασης! Στην αρχή τον είπαμε Θωμά, αλλά στην πορεία καταλάβαμε με την Μαίρη οτι το Θανάσης του παέι καλύτερα! Και ιδού ο Θανάσης...

Just Doretta: Η συνεργασία-έκπληξη με τη Μαίρη Συνατσάκη στα Mad Video Music Awards - εικόνα 3

Εννοείται έχουμε την σχετική αγωνία! Εννοείται οτι περπατάμε και κάθε 2 βήματα, κάνουμε και ένα οχταράκι, έτσι για να μην το ξεχάσουμε, εννοείται πως και εγώ και η Μαίρη θα το διασκεδάσουμε γιατί αγαπάμε πολύ τον χορό και το κάνουμε με την καρδιά μας! Και το κάνουμε και σε μια πολύ ωραία γιορτή της μουσικής, που κάθε χρόνο γίνεται με μεγάλη επιτυχία!

Σας αφήνω και πάω να ετοιμαστώ γιατί σήμερα που γραφω αυτές τις γραμμές είναι και η μεγαλη μέρα. Στο επόμενο post θα σας έχω πολύ backstage και παραλειπόμενα!!

Mad Video Music Awards,here we come!!!

Just Doretta: Η συνεργασία-έκπληξη με τη Μαίρη Συνατσάκη στα Mad Video Music Awards - εικόνα 4

Love...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ