Follow us

Red Carpet Weekly: Miranda Kerr και...

Uma Thurman, Rosie Huntington, Τζίνα Αλοιμόνου, Camila Alves. Αυτό είναι το top 5 των εμφανίσεων την εβδομάδα που πέρασε!

redcarpet


Uma Thurman, Miranda Kerr, Τζίνα Αλοιμόνου, Camila Alves


Η εβδομάδα που πέρασε χαρακτηρίστηκε από μερικές από τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις των stars. Η Miss Bloom ξεχώρισε για μια ακόμα φορά τις 5 καλύτερες και τις παρουσιάζει:


Red Carpet Weekly: Miranda Kerr και...
Πρώτη, μια από τις πιο κομψές εγχώριες stars: H Τζίνα Αλοιμόνου παρακολούθησε το show Mi-Ro – Καλογήρου από την πρώτη σειρά φορώντας γιλέκο Lanvin, παντελόνι Emilio Pucci και Αzzedine Alaia peep-toes:


Red Carpet Weekly: Miranda Kerr και... - εικόνα 2
Συνεχίζοντας το σερί των άρτιων εμφανίσεων της η Uma Thurman επέλεξε φόρεμα Carolina Herrera για να παραβρεθεί στα Golden Heart Awards. Για μια ακόμα φορά εντυπωσίασε με την αλάνθαστη επιλογή του συνόλου


Red Carpet Weekly: Miranda Kerr και... - εικόνα 3
Ένα φόρεμα από τη resort συλλογή του Richard Nicoll και ένα ζευγάρι μπλε σατέν Ferragamo γόβες ήταν αρκετά για να χαρίσουν στην (πανέμορφη) Rosie Ηuntington μια θέση στην πεντάδα της Miss Bloom


Red Carpet Weekly: Miranda Kerr και... - εικόνα 4
Σε event της Swarowski εμφανίστηκε η σύζυγος του Matthew McConaughey, Camila Alves. Το κατακόκκινο Gomez-Gracia φόρεμά της, τα (Swarowski) κοσμήματα και τα ασημένια peep-toes συνέθεσαν ένα από τα πιο ενημερωμένα και επίκαιρα looks της εβδομάδας:

Red Carpet Weekly: Miranda Kerr και... - εικόνα 5
Τέλος, η Μiranda Kerr, sexy όπως πάντα, παρουσίασε το “Fantasy Bra” της Victoria’s Secret φορώντας ένα από τα χαρακτηριστικά φορέματα του Michael Kors σε έντονο φούξια και χρυσα πέδιλα με straps.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ