Follow us

Versace for H&M από 19,95€

Η Μiss Bloom διαλέγει τα αγαπημένα της!

hm


Η Μiss Bloom διαλέγει τα αγαπημένα της!


Versace for H&M από 19,95€

1. To δερμάτινο jacket: Είναι εμφανές ότι δεν πρόκειται για ένα απλό δερμάτινο jacket αλλά για ένα statement κομμάτι που μπορεί να δώσει χαρακτήρα σε κάθε look. Είναι ιδανικό αν το ντύσιμό σου χαρακτηρίζεται από rock επιρροές. (199€)

2. Η φούστα με τους μαιάνδρους: Μια διαχρονική αγορά. Απόλυτα ελληνικό, το σύμβολο του μαιάνδρου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές του οίκου Versace. Την προτείνουμε ακόμα και αν το ντύσιμό σου είναι σε κλασικό στυλ ή αν δεν σου αρέσουν οι πολυχρωμίες. (99€)

3. Το φουλάρι: Εξίσου σοφή επιλογή. Μόνο η Donatella Versace θα μπορούσε να συνδυάσει το animal print με το φούξια (και τις έντονες αποχρώσεις γενικά) και το αποτέλεσμα να δείχνει τόσο επίκαιρο. Θα το φοράς για πολύ καιρό με το μικρό μαύρο σου φόρεμα για σοφιστικέ αποτέλεσμα και με το αγαπημένο σου τζιν για άψογο street look. (25,95€)

4. Το φόρεμα με το φερμουάρ: Αναμφισβήτητα πρόκειται για το κομμάτι που θα λατρέψουν οι εκκεντρικές fashionistas. Αν αγαπάς τα έντονα χρώματα και αν σε χαρακτηρίζει η funky φιλοσοφία τότε αξίζει να περιμένεις στην ουρά για να το αποκτήσεις. (99€)

5. To κίτρινο μεταξωτό φόρεμα: Φορεμένο το χειμώνα, το κίτρινο έχει πολύ μεγάλη στυλιστική δύναμη. Μην το φοβηθείς καθόλου! (179€)

6. Τα σκουλαρίκια: Κάτι μας λέει ότι αυτά τα σκουλαρίκια θα είναι από τα πρώτα που θα εξαντληθούν! Είναι τόσο χαριτωμένα όσο χρειάζεται για να δώσουν το απαραίτητο twist στα καθημερινά σου σύνολα (για να μην σχολιάσουμε τη δύναμη που έχει το κόκκινο να «φωτίζει» το πρόσωπο!) (19.95€)

7. H μεταξωτή animal print φούστα: Με μοτίβα που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον οίκο Versace, μας θυμίζει έντονα το στυλ της Anna Dello Russo, αλλά το φανταζόμαστε και πολύ κομψά φορεμένο μαζί με ένα μαύρο ζιβάγκο! (59,95€)

8. Τα μαύρα πέδιλα: Τα ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή για τον timeless χαρακτήρα τους. Αξίζουν μια θέση σε κάθε chic γκαρνταρόμπα (99€)

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη συλλογή Versace for H&M.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ