Follow us

O Αντώνης Ρέμος για την Make a Wish

H Links of London δημιουργεί ένα συλλεκτικό Friendship bracelet με φιλανθρωπικό σκοπό

remos

H Links of London δημιουργεί ένα συλλεκτικό Friendship bracelet με φιλανθρωπικό σκοπό

Μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, που είναι για ένα χρόνο Πρεσβευτής του οργανισμού Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή SM Ελλάδος), η Links of London δημιούργησε ένα συλλεκτικό Friendship bracelet που φέρει την υπογραφή του. Το δημοφιλές βραχιόλι της Links of London, Friendship bracelet «ντύθηκε» με τιρκουάζ και μαύρη κλωστή, προσφέροντας ένα ξεχωριστό συνδυασμό στην αγαπημένη συλλογή βραχιολιών. Ειδικό χαρακτηριστικό το ασημένιο κούμπωμα διπλής όψης με το μονόγραμμα του Αντώνη Ρέμου από τη μια και το λογότυπο της Links of London από την άλλη.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του χειροποίητου βραχιολιού θα διατεθεί για τους σκοπούς του Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή SM Ελλάδος), για να πραγματοποιήσουν τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, με σκοπό να τους δώσουν δύναμη και κουράγιο να παλέψουν για τη ζωή και να βγουν νικητές!

Το συλλεκτικό Friendship bracelet με την υπογραφή του Αντώνη Ρέμου θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Links of London στην τιμή των €150.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ