Follow us

Τζένη Μπαλατσινού: Το άγχος της πρεμιέρας και η σύγκριση με τη Μακρυπούλια

Τι ήταν αυτό που την έκανε να δεχτεί την πρόταση του ΑΝΤ1;

tzeni_mpalatsinou

Τι ήταν αυτό που την έκανε να δεχτεί την πρόταση του ΑΝΤ1;

Η παρουσιάστρια του «Dancing On Ice» μίλησε στην κάμερα του Star για την πρεμιέρα της ερχόμενης Κυριακής ενώ απάντησε και σε όσους τη συγκρίνουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Το άγχος της Τζένης για την πρεμιέρα: «Πριν να ξεκινήσει κάτι, θες να δεις αν είναι όλα εντάξει, αν πάνε όλα καλά, αν οι παίκτες μας είναι καλοί και σωστοί γιατί είναι σημαντικό. Ετοιμάζεσαι μεν, αισθάνεσαι σίγουρος, αλλά επειδή το έζησα στο “Dancing With The Stars” ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είχα τόσο άγχος. Είχε ξεραθεί το στόμα μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Οπότε τους καταλαβαίνω, γιατί παρόλο που αισθάνονται έτοιμοι, λίγο πριν βγεις είναι δύσκολο, το συναίσθημα είναι πολύ έντονο».

Τι ήταν αυτό που την έκανε να δεχτεί την πρόταση και να αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας και πώς αντιδρά στη σύγκρισή της με τη Ζέτα Μακρυπούλια; «Καταρχήν, ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι το οποίο ξεκίνησα και ήταν το κανάλι όπου ήμουν τα τελευταία δυο χρόνια. Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά που μου πρότειναν κάτι τέτοιο. Ελπίζω να φανώ αντάξια, να τους το ανταποδώσω και να πάμε καλά. Είναι φυσιολογικό να με συγκρίνουν με τη Ζέτα γιατί είναι δυο σόου τα οποία λίγο-πολύ έχουν κοινό θέμα. Αυτό νομίζω θα είναι αναπόφευκτο για κάποιους ανθρώπους να το συγκρίνουν. Από κει και πέρα, η Ζέτα είναι μικρότερή μου, έχει μια άλλη παρουσία, είναι ηθοποιός. Εγώ είμαι κάτι άλλο, το οποίο ακόμα κι εγώ δεν ξέρω τι είμαι. Θα δούμε. Όπως λέω και πάντα στη ζωή μου “η νεκροψία θα δείξει”».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ