Follow us

Τα πιο chic ζευγάρια της ιστορίας

Τα ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά

chic zevgaria

Τα ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά

Τι κάνει δύο ανθρώπους να ταιριάζουν τόσο μεταξύ τους, ώστε μια κοινή φωτογραφία τους να ξυπνά τον περί άψογης αισθητικής έρωτα; Η απάντηση έρχεται με τη μορφή δέκα ζευγαριών που σίγουρα μας προκαλούν μια ευτυχία κομψότητας – χωρίς το φινάλε στις προσωπικές τους ιστορίες να έχει εντέλει και τόση σημασία.

Τα πιο chic ζευγάρια της ιστορίας

Serge Gainsbourg – Jane Birkin: Wild Boho Love
Για κάποιους ήταν “η πεντάμορφη και το τέρας”, για κάποιους άλλους η Birkin ήταν το κορίτσι που όντως άξιζε μια μουσική ιδιοφυία και μια γοητευτική προσωπικότητα όπως ο Gainsbourg. Το άκρως ακατάλληλο για ανήλικους πάθος τους έχει αποτυπωθεί στο διηνεκές και στον σχετικό ύμνο του ερωτικού πόθου, το ντουέτο “Je t' aime, moi non plus”. Δίνοντας στο glamour μια ανυπότακτη, μποέμ υπόσταση, οι δυο τους έμειναν μαζί για 13 χρόνια – εδώ, τους βλέπουμε σε μια φωτογράφηση το 1969. Καρπός του έρωτά τους, η επίσης αδιανόητα cool Charlotte Gainsbourg.


Τα πιο chic ζευγάρια της ιστορίας - εικόνα 2

Humphrey Bogart – Lauren Bacall: Super Couple
Ένα από τα πιο μυθικά ρομάντζα στην ιστορία του Χόλιγουντ γεννήθηκε το 1944, όταν ο διάσημος πρωταγωνιστής γνώρισε την δεκαεννιάχρονη Lauren (πρώην αγαπημένο μοντέλο της Diana Vreeland, εξ ου και τα αυξημένα chic points) στα γυρίσματα της ταινίας To Have And To Have Not. Εκείνος τη φώναζε “Baby”, εκείνη “Bogie”. Παρά το γεγονός ότι εκείνος την περνούσε 25 χρόνια, ο λόγος για τον οποίο έμειναν παντρεμένοι και ευτυχισμένοι μέχρι το 1957, μετά τον θάνατο του Bogart, γίνεται προφανής μέσα από στιγμιότυπα όπως αυτό, ενδεικτικό μιας διάστασης που όντως λέγεται ότι υπήρχε στη σχέση τους – αυτή του μέντορα και της μαθήτριας. Στην πραγματικότητα, ο Bogart ήταν φανατικός του σκακιού και συμμετείχε ως ερασιτέχνης σε τουρνουά. Θεωρείτο, μάλιστα, αρκετά “δυνατός” σκακιστής και προφανώς ήταν επιθυμία του να μυήσει και την Bacall στο πάθος του.


Περισσότερα ζευγάρια εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ