Follow us

Μιχάλης και Ζέτα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του McArthurGlen

Εκείνος τραγούδησε και εκείνη παρουσίασε την εκδήλωση

zeta_McArthurGlen

Εκείνος τραγούδησε και εκείνη παρουσίασε την εκδήλωση.

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen είχε την τιμητική του. Το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κέντρου, άναψε σε μια μεγάλη γιορτή με special guest το Μιχάλη Χατζηγιάννη και παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Μιχάλης και Ζέτα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του McArthurGlen
Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον κ. Μπάμπη Πανδή αντιπρόεδρο της Bluehouse Development, της επενδυτικής εταιρείας υπεύθυνης για την ανάπτυξη του έργου.

Όλα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να ανεβαίνει στη σκηνή για να καλωσορίσει τον κόσμο. Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ερμήνευσε η χορωδία της Νέας Γενιάς Ζηρίδη ενώ όλοι περίμεναν με ανυπομονησία τη στιγμή που ο special guest της εκδήλωσης θα ανέβαινε στη σκηνή.

Μιχάλης και Ζέτα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του McArthurGlen - εικόνα 2
Ο Γιάννης Κασιμάτης, Γενικός Διευθυντής του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μιχάλης και Ζέτα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του McArthurGlen - εικόνα 3
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ακολούθησε ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και ανεβάζοντας τη διάθεση. Αποκορύφωμα της βραδιάς, η στιγμή που η χορωδία της Νέας Γενιάς Ζηρίδη συνόδευσε το Μιχάλη Χατζηγιάννη στην αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Με το πάτημα του κουμπιού, το 15 μέτρων έλατο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen έλαμψε ενώ ο χώρος γέμισε με «χιόνι» συμπληρώνοντας το χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Μιχάλης και Ζέτα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του McArthurGlen - εικόνα 4
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποχαιρέτισε το κοινό ευχόμενος Καλά Χριστούγεννα, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια, προτίμησε να κάνει τη βόλτα της στα μαγαζιά και να περιηγηθεί στα γραφικά και όμορφα στολισμένα σοκάκια του εκπτωτικού χωριού.

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen γιόρτασαν με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και πολλοί επώνυμοι, όπως ο Άλεξ Κάβδας, ο Γιώργος Σατσίδης, ο Λάμπης Λιβιεράτος, η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί άλλοι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ