Follow us

Tο MissBloom.gr στην Ελένη Μενεγάκη

Video από όλο το απόσπασμα, snapshots και χρήσιμα tips από την εκπομπή της Παρασκευής

eleni_stasinopoulou_menegaki_default

Videο από όλο το απόσπασμα, snapshots και χρήσιμα tips από την εκπομπή της Παρασκευής

Η Ελένη μας κάλεσε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο στούντιο για να δώσουμε χρηστικά tips μόδας. Διαλέξαμε σαν θέμα τα πουλόβερ αφού αποτελούν τάση και υπάρχουν στις ντουλάπες όλων μας. Γεμάτη απορίες, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε με την editor in chief του Missbloom.gr, Ελένη Στασινοπούλου, για επίκαιρους συνδυασμούς, στους οποίους πρωταγωνιστούν πλεκτά με κλασικό ή πιο trendy χαρακτήρα.

Tο MissBloom.gr στην Ελένη Μενεγάκη

Στην κουβέντα μας, είπαμε και για τα πουλόβερ που πρωταγωνιστούν φέτος στις τάσεις της μόδας. Ανάμεσά τους και τα ριγέ που αντικαθιστούν επάξια τη μαρινιέρα του καλοκαιριού και δείχνουν cool μαζί με δερμάτινα skinny παντελόνια. Το ριγέ πουλόβερ της φωτογραφίας είναι Andy Warhol από το Shop 112.

Tο MissBloom.gr στην Ελένη Μενεγάκη - εικόνα 2

Ο γενικός κανόνας; τα πουλόβερ δεν είναι πιο μόνο για casual συνολα. Τα συνδυάζουμε με φούστες από δέρμα ή δαντέλα, προσθέτουμε κομψά αξεσουάρ (μεγάλα κολιέ, γόβες στιλέτο) και ...βγαίνουμε μαζί τους το βράδυ.


Tο MissBloom.gr στην Ελένη Μενεγάκη - εικόνα 3

Τα κλασικά μονόχρωμα ζιβάγκο αναβαθμίζονται εύκολα αν τα φορέσεις μαζί με μια μάξι εμπριμέ φούστα ή πάνω από το μακρύ φόρεμα που φορούσες το καλοκαίρι. Για τις πιο μυημένες fashionistas, μια εντυπωσιακή επιλογή αποτελεί το πουλόβερ με μεταλλικές ίνες ή μεταλλικό χρώμα τυπωμένο (το χρυσό sweater που δείχνουμε και "έκλεψε καρδιές" είναι από το h&m, το λαδί πουλόβερ της φωτό είναι Benetton και η μάξι εμπριμέ φούστα είναι Monsoon).


Tο MissBloom.gr στην Ελένη Μενεγάκη - εικόνα 4

Πανοραμική άποψη της επιλογής της Miss Bloom. Την στυλιστική επιμέλεια είχε ο Κωνσταντίνος Γκρόζος.

Περισσότερα πλεκτά must-haves: Tα πολύχρωμα πουλόβερ (τα λέμε και "Color Block"), τα μαλλιαρά-χνουδωτά (στο video, αναφερόμαστε και στο πως πλένονται σωστά μετά από επισήμανση της πάντα πρακτικής Ελένης Μενεγάκη) και αυτά με τη χοντρή πλέξη ανήκουν στη λίστα με τα επίκαιρα κομμάτια.


Tο MissBloom.gr στην Ελένη Μενεγάκη - εικόνα 5

Τα αξεσουάρ παίζουν βασικό ρόλο στη μεταμόρφωση των πουλόβερ. Φτιάξε ένα σύνολο που πάει παντού συνδυάζοντας μαύρο στενό παντελόνι, το αγαπημένο σου πουλόβερ, κομψές γόβες στιλέτο και εντυπωσιακό κολιέ. Χρησιμοποίησε μια λεπτή ζώνη για να τονίσεις τη μέση και να κάνεις πιο κομψό ένα σύνολο με πλεκτή μπλούζα και μίντι φούστα.

Tο MissBloom.gr στην Ελένη Μενεγάκη - εικόνα 6
Backstage η Ελένη Στασινοπούλου με τον αγαπημένο μας Άλεξ Κάβδα


Δες το απόσπασμα από την εκπομπή της Παρασκευής:




Διάβασε περισσότερα tips για το trend των πουλόβερ εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ