Follow us

Δέσποινα Βανδή: Πρεμιέρα, φιλανθρωπική συναυλία και πολύ άγχος

«Είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για μένα»

despina_vandi

«Είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για μένα».

Η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις για τη Δέσποινα Βανδή καθώς ήδη κάνει πρόβες για την πρεμιέρα της Παρασκευής με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever ενώ την Τετάρτη θα παρουσιάσει κάποια από τα νέα της τραγούδια.

«Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Για μένα μια πολύ σημαντική επίσης. Έχουμε καινούργια τραγούδια και πρεμιέρα! Και... Μεγάλη αγωνία!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Ο Δεκέμβριος θα έχει φιλανθρωπικό άρωμα για τη Δέσποινα αφού στις 2 του μήνα μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο θα τραγουδήσουν στο Fever σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Όμιλο Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την υλοποίηση των πολιτιστικών και ανθρωπιστικών δράσεων του Ομίλου. Μέσα στον ίδιο μήνα θα πραγματοποιηθεί και η φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που οργανώνεται ήδη.

Το πιο άμεσο σχέδιό της, όμως, είναι η παρουσίαση μέρους της νέας της δισκογραφικής δουλειάς την ερχόμενη Τετάρτη στο Dream City, στην Ιερά Οδό, όπου θα υποδεχτεί φίλους και θαυμαστές σε ένα μεγάλο party.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ