Follow us

Η Έλλη Κοκκίνου επιβεβαιώνει το MissBloom.gr

Μέσω συνέντευξής της σε εβδομαδιαίο περιοδικό

elli_kokkinou


Μέσω συνέντευξής της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.


Πριν λίγες εβδομάδες είχε προβληθεί ένα ρεπορτάζ στη μεσημεριανή ζώνη του Star αλλά και στο κεντρικό δελτίο του σταθμού σύμφωνα με το οποίο η Έλλη Κοκκίνου είχε χωρίσει με τον Γιώργο Μπόγρη και διατηρούσε σχέση με Κύπριο επιχειρηματία.

Τότε είχα γράψει ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει καθώς η Έλλη και ο μπασκετμπολίστας του Άρη είναι ακόμα μαζί συνεχίζοντας να κρατάνε χαμηλό προφίλ και να μην προκαλούν με δημόσιες εμφανίσεις τους. (Θυμίσου το ρεπορτάζ κάνοντας κλικ εδώ).

Το ρεπορτάζ του MissBloom.gr επιβεβαίωσε η Έλλη Κοκκίνου με συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό δηλώνοντας: «Άνοιξα την τηλεόραση και είδα ότι έχω σχέση με Κύπριο επιχειρηματία. Με χιούμορ λοιπόν άρχισα να αναρωτιέμαι “λες να έχω όντως σχέση και να μην το κατάλαβα;” Όταν λέγεται κάτι με τόση σοβαροφάνεια και ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν ισχύει, δεν υπολογίζουν πως θίγονται άνθρωποι και καταστάσεις. Θίγουν εμένα και τους άλλους. Απάντησα λοιπόν μέσω twitter ότι πρόκειται για αρλούμπες και ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά το θέμα συνεχίζεται απ' ότι έχω μάθει. Ε, λοιπόν δεν υπήρξε ποτέ τέτοια σχέση και δεν υπάρχει!».

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη: «Αν και δεν αφορά κανέναν, ναι υπάρχει. Ψέματα δεν θα σας έλεγα. Θα αρκεστώ όμως σε αυτό. Απλώς όταν θίγεται ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου με αυτά που λέγονται και αφορμή είμαι εγώ, το θεωρώ άδικο. Δεν μου αρέσει. Χτυπάνε μαζί με μένα και κάποιον ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό το θέμα».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ