Follow us

Faust: Το νέο bar του κέντρου που δεν μοιάζει με κανένα άλλο

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας,  στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Γιατί το αγαπήσαμε;

faust_default

Ενθουσιάστηκα από το πρώτο βράδυ.

Faust: Το νέο bar του κέντρου που δεν μοιάζει με κανένα άλλο
Είχα ακούσει τις τελευταίες μέρες για ένα μπαράκι στο κέντρο που είναι εναλλακτικό, θεατράλε, ζεστό με ωραίο κόσμο και άλλα τέτοια. Ό,τι λένε δηλαδή για κάθε μαγαζί, ψαρώνεις, πας και φεύγεις αμέσως γιατί συνήθως η πραγματικότητα είναι πιο κοντά σε λέξεις όπως «μαύρο» και «μίζερο». Όχι το Faust όμως. Ο λόγος που λύσσαξα να πάω ήταν γιατί στο ερώτημα «καλά όλα αυτά αλλά με ποιό μοιάζει για να καταλάβω αν μου αρέσει;» η απάντηση που πήρα ήταν «με κανένα». Και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερό του προσόν.

Faust: Το νέο bar του κέντρου που δεν μοιάζει με κανένα άλλο - εικόνα 2
Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Καπνικαρέα και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, ένα τριώροφο διατηρητέο κτίριο ανακατασκευάστηκε και άνοιξε τον περασμένο Οκτώβριο αρχικά μόνο με το κεντρικό μπαρ και τη μουσική σκηνή του ισογείου.

Faust: Το νέο bar του κέντρου που δεν μοιάζει με κανένα άλλο - εικόνα 3
Μέσα στο προσεχές διάστημα οι υπόλοιποι δύο όροφοι φιλοδοξούν να ανοίξουν τις πόρτες τους σε θεατρικές παραστάσεις και εικαστικές εκθέσεις.

Faust: Το νέο bar του κέντρου που δεν μοιάζει με κανένα άλλο - εικόνα 4
Το κτίριο έχει δύο εισόδους, μία από την οδό Αθηναϊδος 12 (προέκταση Καραγιώργη Σερβίας), η οποία οδηγεί απευθείας στο χώρο του bar και της μουσικής σκηνής και μία από τον πεζόδρομο της Καλαμιώτου 11. Σου προτείνω τη δεύτερη και θα καταλάβεις γιατί μόλις μπεις.


Δες εδώ ποια άλλα bars του κέντρου έχω ξεχωρίσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ