Follow us

Άννα Βίσση: Το νέο τραγούδι και ο τίτλος των εμφανίσεών της στο Rex

Πρεμιέρα σε 15 μέρες και μια μεγάλη έκπληξη

vissi_karvela_charity_default

Πρεμιέρα σε 15 μέρες και μια μεγάλη έκπληξη.

Η Άννα Βίσση διανύει μία έντονη -καλλιτεχνικά- περίοδο της ζωής της αφού βρίσκεται ανάμεσα σε στούντιο ηχογράφησης για τα νέα της τραγούδια και στις πρόβες για τις εμφανίσεις της στο Rex.

Άννα Βίσση: Το νέο τραγούδι και ο τίτλος των εμφανίσεών της στο Rex
Η αφίσα για τις εμφανίσεις της στο Rex.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το show της Άννας στο Rex θα έχει τον τίτλο «Δώδεκα» αφενός από το ομότιτλο τραγούδι-επιτυχία της και αφετέρου γιατί θα το ανοίγει μόνη της στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς. Στο πλευρό της θα είναι η Μαίρη Λίντα και οι «Wedding Singers».

Μέχρι την έναρξη των εμφανίσεών της μπορεί να μην έχουμε το νέο της cd στα χέρια μας αλλά σίγουρα θα ακούμε από την ερχόμενη Δευτέρα το νέο της τραγούδι σε στίχους από τη Μυρτώ Κοντοβά και μουσική του Μάριου Τσάγκαρη. Ο τίτλος του είναι «Μόνο αν τρελαθώ» και όσοι το έχουν ακούσει λένε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κομμάτι με αρκετά δυναμικό ήχο που συνδυάζει την παλιά με την καινούργια Άννα.

Όσο για την έκπληξη, δε θα σας πω πολλά παρά μόνο ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα δείτε από το MissBloom.gr και την Άννα κάτι που θα σας αρέσει πολύ. Γρίφος; Stay tuned!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ