Follow us

Teen Choice Awards: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Με τους fashion-forward αστέρες του Hollywood να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί, τα Teen Choice Awards ήταν ένα πολύ καλό "επαναληπτικό" τεστ στις τάσεις του φετινού καλοκαιριού.

teenawards


Με τους fashion-forward αστέρες του Hollywood να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί, τα Teen Choice Awards ήταν ένα πολύ καλό "επαναληπτικό" τεστ στις τάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Black & Yellow
Teen Choice Awards: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν
H παρουσιάστρια του Americas Next Top Model, Tyra Banks φόρεσε μια δερμάτινη ολόσωμη φόρμα Thierry Mugler με κίτρινες λεπτομέρειες στο μπούστο. Πρόσεξε τη λεπτομέρεια σε μανικιούρ και πετικιούρ με το κίτρινο βερνίκι. Η Fergie ήταν το αστέρι μέσα στα αστέρια με ένα φόρεμα Dolce & Gabbana, από τα πιο ωραία που είδαμε όλο το καλοκαίρι.

The Nudists
Teen Choice Awards: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν - εικόνα 2
H Cameron Diaz επέλεξε nude φόρεμα A.L.C. το οποίο συνδύασε με σανδάλια Burak Uyan και clutch Chloe . Έφυγε με το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού για την ταινία "Bad Teacher". H Selena Gomez επέλεξε ένα μίνι φόρεμο στο χρώμα της σαμπάνιας από τη χειμερινή συλλογή του Erin Fetherston.

Δέρμα σε έντονα χρώματα
Teen Choice Awards: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν - εικόνα 3
Το μικρό, χρωματιστό, δερμάτινο φόρεμα ήταν ο κοινός παρανομαστής στις εμφανίσεις των Blake Lively και Elisabeth Banks. Η Blake επέλεξε Gucci σε κίτρινο και το συνδύασε με τις λεοπάρ γόβες Pigalle του Christian Louboutin. Η Elizabeth Banks φόρεσε J. Mendel και το συνδύασε με nude peep-toes πλατφόρμες και clutch Edie Parker.

Σκακιέρα
Teen Choice Awards: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν - εικόνα 4
Η αντίθεση του άσπρου με το μαύρο είναι πάντα μια εύκολη λύση για το κόκκινο χαλί. Η Ashley Greene επέλεξε Givenchy φόρεμα και το συνδύασε με πολύ εντυπωσιακά παπούτσια από τον ίδιο οίκο. Η Kim Kardashian στο ίδιο αισθητικό πλαίσιο με φόρεμα από τον ίδιο οίκο, μας αρέσει αλλά δεν μας εντυπωσιάζει. Οι λεπτομέρειες της φούστας με φτερά στρουθοκάμηλου είναι το πιο ωραίο κομμάτι της εμφάνισης.

White Lies
Teen Choice Awards: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν - εικόνα 5
Λευκό φόρεμα και nude ψηλοτάκουνα. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τίποτα πιο βαρετό (αλλά συνάμα κομψό) για την Taylor Swift και την Rachel Bilson. Η Τaylor επέλεξε ένα μεταξωτό φόρεμα του Rafael Cennamo και έζησε και μια μικρή Marilyn Monroe στιγμή οπως είδες παραπάνω όταν ο αέρας φύσηξε το φόρεμα της. Η Rachel φόρεσε Chloe Resort 2012 και μας έβγαλε νοκ άουτ με τα Cohen Borchie ψηλοτάκουνα του Brian Atwood.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ