Follow us

Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο

Στο σημερινό Love to Cook, η food blogger Αθηνά Πάνου ταξιδεύει στην Αντίπαρο και μας προτείνει φαγητά και γλυκά στο νησί!

Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο
Αν ο δρόμος σου (ή η θάλασσα!) σε βγάλει προς Αντίπαρο, σ' αυτό το ποστ θα βρεις που θα φας! Γιατί ωραία τα μπάνια και οι παραλίες, αλλά καλό είναι να ξέρουμε να φάμε και καλά σε ένα νησί!

Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο

Το συγκεκριμένο πάντως δε θα σε απογοητεύσει!

Μικρό νησί αλλά τα έχει όλα! Ωραίες παραλίες, ωραία μαγαζιά (είτε με φαγητό είτε με ρούχα!) και σούπερ νυχτερινή ζωή! Αααα και ωραίο παγωτό, αυτό θα στο πω στη δεύτερη σελίδα!

Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο - εικόνα 2

Καταρχήν επειδή όλο το πρόγραμμα μετακινείται, δηλαδή σηκώνεσαι αργά, τρως αργά "πρωινό", πας για μπάνιο αργά κτλ., δεν μπορείς να μη φας μια μέρα ομελέτα! Σα να είναι όλα τα μαγαζιά συνεννοημένα, όλοι τρώνε ομελέτες! Δοκίμασε στη "Μαργαρίτα".

Το "μεσημεριανό" θα το φας μια και καλή μετά το μπάνιο, αργά δηλαδή... οπότε μια μέρα πέρνα από την ταβέρνα "Κληματαριά" (μπορεί να περιμένεις μέχρι να αδειάσει τραπέζι... εμείς πάντως περιμέναμε!) ή πήγαινε στο ιταλικό Lollo's για απίθανες πίτσες (που τις λένε "πίνσες"). Θα χρειαστεί εκεί να κάνεις τηλ. κράτηση! Αν και εμείς ήμασταν τυχεροί και βρήκαμε όταν πήγαμε!

Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο - εικόνα 3

Αν πάλι θες κάτι σε ρακόμελα και μεζέδες, θα το βρεις στο Ρακίδιο, με σαλάτες που έρχονται με την αντιπαριανή μυζήθρα σε μπάλα! Ενθουσιάστηκα!

Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο - εικόνα 4

Συνέχισε στη σελίδα ii



Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο - εικόνα 5

Όταν θα θελήσεις γλυκό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις το παγωτό της "Vicky's" ! Γεύσεις ιδιαίτερες και πολύ καλής ποιότητας, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το bounty με ινδοκάρυδο που το καταλαβαίνεις (εξαφανίζεται σε χρόνο dt), σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλο, γρανίτα σύκο κτλ. Γίνεται χαμός και καμιά φορά δεν προλαβαίνεις αν πας αργότερα! Ναι το πάθαμε, γι' αυτό το λέω!

Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο - εικόνα 6


Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο - εικόνα 7

Θα πιεις κοκτέιλ στα διάφορα μπαράκια και είναι πολλά και αφού πάει 4 π.μ. και κλείσουν τα μαγαζιά της πλατείας, όλοι θα πάρουν το δρόμο για το "after"... τη ντίσκο La Luna! Κι όμως, ναι! Είναι ντισκοτέκ στα χωράφια, όπου θα ακούσεις ένα σωρό τραγούδια, θα χορέψεις και θα δεις στη συνέχεια την ανατολή του ηλίου!


Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο - εικόνα 8

Αυτά για την Αντίπαρο από μένα με αγάπη! Καλές διακοπές και καλά να περνάτε!

Φιλιά!


Love to Cook: Ταξίδι στην Αντίπαρο - εικόνα 9

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ