Follow us

Updated 15/12/11: Gift Consultant Έλενα

Θα διαλέξω τα καλύτερα για να κερδίσεις τα καλύτερα!

elena


Θα διαλέξω τα καλύτερα για να κερδίσεις τα καλύτερα!


Πάντα μου άρεσε το shopping, η αλήθεια να λέγεται. Όταν όμως λίγο καιρό πριν έλεγα μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα μου άρεσε κάθε μέρα να είμαι στα μαγαζιά και να ψάχνω δώρα για τους φίλους μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό ακριβώς θα έπρεπε να κάνω για την επόμενη εβδομάδα!

Όπως έχεις μάλλον ήδη ενημερωθεί εμείς οι editors του MissBloom.gr κληθήκαμε να ξεφύγουμε για λίγο από τα καθημερινά μας καθήκοντα και να δουλέψουμε ως Gift Consultants για την οικογένεια Καρτάκη. Τις επόμενες μέρες λοιπόν θα πηγαίνω για ψώνια με το κάθε ένα από τα 4 μέλη της οικογένειας και θα προσπαθούμε μαζί να διαλέξουμε τα καλύτερα δώρα για τους υπόλοιπους 3.

Οπλίστηκα λοιπόν με όλη μου την υπομονή (και την debit κάρτα μου γιατί δεν έχω καμία διάθεση να ψάχνω για μετρητά όταν ανακαλύψω το τέλειο δώρο) και ξεκινάω το ψάξιμο! Πρέπει να είμαι άλλωστε σε ετοιμότητα γιατί ως το μοναδικό κορίτσι οφείλω, όπως καταλαβαίνεις, να μας βγάλω ασπροπρόσωπες (και φυσικά να διαλέξω τα καλύτερα δώρα που τελικά θα κερδίσεις εσύ)!

Περιμένω τις συμβουλές σου και φυσικά τα «Like» σου! Στο τέλος της εβδομάδας, μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό όπου θα κληρώσω τα δώρα μου.

Σε άλλα νέα, είναι ιδέα μου ή ο γιος Κωστής είναι κούκλος;



DAY 2

Μετά από μια μέρα στα μαγαζιά (ως gift consultant βεβαίως-βεβαίως) έχω να δηλώσω το εξής: μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά όλο το χρόνο; Όχι ε; Καλα...

Τέλος πάντων σήμερα βγήκα για ψώνια με τον μπαμπά Χρήστο για να ρίξουμε μια ματια στα μαγαζιά και να κάνουμε ένα γενικό πλάνο. Ο κύριος Χρήστος βλέπεις είναι πολύ οργανωτικός και θέλει όλα να γίνονται με σύστημα. Έτσι πήγαμε σε ένα εμπορικό κέντρο ώστε να έχουμε επιλογές για όλα τα μέλη της οικογενείας και ξεκινήσαμε το ψάξιμο.

Πήραμε μια ιδέα από τα μαγαζιά και σημειώσαμε όλα όσα μας φάνηκαν ενδιαφέροντα, αλλά ως φοβερός tech fan ο κύριος Χρήστος μου πρότεινε να κάτσουμε σε ένα cafe και να δούμε και τις online επιλογές μας. Ε εκεί ήταν που τον κατασυμπάθησα! Μα πόσο μπροστά είναι πια αυτός ο άνθρωπος! Αφού καθίσαμε λοιπόν ο κύριος Χρήστος έβγαλε το iPad του και μπήκαμε στα αγαπημένα μου e-shops (που κάτι μου λέει ότι είναι και τα αγαπημένα της Άννας).

Δεν χρειάστηκε και πολύ για να βρούμε το τέλειο δώρο! Με το που έπεσε πάνω του το βλέμμα μου κατάλαβα ότι αυτό ήταν το ιδανικότερο όλων! Ιδού λοιπόν η επιλογή μας:

Updated 15/12/11: Gift Consultant Έλενα

Ακουστικά Diane Von Furstenberg από το net-a-porter.com! Περιττό να πω ότι τα πήραμε αμέσως με ένα κλικ και χάρη στην κάρτα του κυρίου Χρήστου, την οποία έχει πάντα μαζί για να μπορεί να ψωνίζει online όπου και αν είναι (μα πόσο μπροστά είναι αυτός ο άνθρωπος ν.2!). Με δεδομένο ότι η Άννα λατρεύει τη μουσική και τη μόδα αυτή είναι η τέλεια επιλογή!


Μην ξεχνάς ότι για να τα κερδίσεις κι εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις like στο post αυτό και να συμπληρώσεις τη φόρμα του διαγωνισμού για να μπεις στην κλήρωση! Καλή επιτυχία!


DAY 3

Σήμερα ήρθε και με βρήκε όλη η οικογένεια πλήν της μαμάς και μου είπαν ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή! Η φωτογραφική της μηχανη είχε μόλις σπάσει και η κυρία Μαίρη ήταν απαρηγόρητη αφού ως λάτρης της φωτογραφίας είχε συνηθίσει να την έχει πάντα μαζί της για να απαθανατίζει όλα όσα τραβούσαν το βλέμμα της. Καλλιτεχνική φύση η μαμά! Έπρεπε λοιπόν να βρούμε μια φωτογραφική μηχανή για να αντικαταστήσουμε την παλιά και έπρεπε να κάνουμε γρήγορα γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο! Ευτυχώς ο πάντα προνοητικός κύριος Καρτάκης είχε την debit καρτα του μαζί και έτσι δεν χάσαμε παραπάνω χρόνο για μέτρημα και ρέστα στο ταμείο!

Ταταααααααν! Ιδού το δώρο της Μαμάς Καρτάκη! Compact ψηφιακή μηχανή Nikon Coolpix 10,1 Mpixels!

Θα είμαι ειλικρινης. Το ζηλεύω. Αφάνταστα!
Updated 15/12/11: Gift Consultant Έλενα - εικόνα 2

Kαι μην ξεχνάς ότι για να την κερδίσεις εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις like στο post αυτό και να συμπληρώσεις τη φόρμα του διαγωνισμού για να μπεις στην κλήρωση!


DAY 4

Ήρθε και η ώρα του μπαμπά Καρτάκη και τα παιδιά με πήραν τηλέφωνο πολύ προβληματισμένα. Βλέπεις από τη μία ο κύριος Χρήστος έχει όλα όσα χρειάζεται και δυσκολεύονταν πολύ να βρουν τι να του πάρουν και από την άλλη η Άννα είχε χάσει το πορτοφόλι της και δεν είχε καθόλου χρόνο στη διάθεσή της αφού έπρεπε να τρέξει για να βγάλει από την αρχή την ταυτότητά της. Για καλή της τύχη δεν είχε μαζί της μετρητά αλλά μόνο την κάρτα της την οποία και ακύρωσε αμέσως. Τέλος πάντων οι μάχιμοι της υπόθεσης ημασταν ο Κωστής κι εγώ. Μετά από πολύ ψάξιμο και αφού ο γιος της οικογενείας με ενημέρωσε ότι ο πατέρας του έμπαινε όλη μέρα στα social media από το κινητο με αποτέλεσμα να μην έχει ποτέ μπαταρία καταλήξαμε στο εξής δώρο: έναν φορτιστή κινητού που δεν χρειάζεται μπρίζα. Ο Gadgeτάκιας κύριος Καρτάκης σίγουρα θα το καταευχαριστηθεί!

Updated 15/12/11: Gift Consultant Έλενα - εικόνα 3

Kαι μην ξεχνάς ότι για να την κερδίσεις εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις like στο post αυτό και να συμπληρώσεις τη φόρμα του διαγωνισμού για να μπεις στην κλήρωση!


DAY 5


Ήρθε η ώρα του δώρου του γιου Κωστή και κανείς από την οικογένεια δεν ξέρει τι να διαλέξει! Γι αυτό θα χρειαστούμε τη δική σου βοήθεια! Ναι, ναι καλά κατάλαβες! Περιμένω λοιπόν τις προτάσεις για το δώρο που θα πάρουμε στον Κωστή (δηλαδή άλλο ένα από τα δώρα που μπορεί να γίνουν δικά σου με ένα like σε αυτό το post!)

Kαι μην ξεχνάς ότι για να την κερδίσεις εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις like στο post αυτό και να συμπληρώσεις τη φόρμα του διαγωνισμού για να μπεις στην κλήρωση!


DAY 6

Η Άννα με πήρε σήμερα τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Κωστής δεν θέλει δώρο για τα Χριστούγεννα. Εϊχε συναντήσει μόλις έναν άστεγο πατέρα στο δρόμο και είχε συγκινηθεί ιδιαιτέρως. Η συνομιλία μαζί του τον έκανε να αναθεωρήσει όσα πίστευε μέχρι τώρα και να βάλει το στυλ και τα υλικά αγαθά σε δεύτερη μοίρα. Παρακάλεσε την οικογένειά του λοιπόν αντί για δώρο να κάνουν μια δωρεά για τους άστεγους της πόλης.

Ξέρετε, όλες αυτές τις μέρες αγοράζουμε δώρα και σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα, τις γιορτές, την καλοπέρασή μας, το πως θα αποκτήσουμε εμείς περισσότερα... Αλλά κανένας μας δεν σκέφτεται τους ανθρώπους που αγωνίζονται χωρίς εφόδια και χωρίς καμία βοήθεια για να αποκτήσουν τα βασικά που εμείς τόσο συχνά περιφρονούμε. Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές σκέφτομαι τις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους και δεν θα μπορέσουν αυτά τα Χριστούγεννα να τους κάνουν δώρο το παιχνίδι που τόσο θέλουν και να τα δουν να χαμογελούν πλατιά σκίζοντας το περιτύλιγμα του δώρου.

Updated 15/12/11: Gift Consultant Έλενα - εικόνα 4

Πήρα κάπως έτσι την πρωτοβουλία, να σας στερήσω εγωιστικά το επόμενο δώρο της κλήρωσης και να διαθέσω το ποσό για τους ανθρώπους που το χρειάζονται. Και έτσι ξαφνικά ένιωσ ότι η χρεωστική κάρτα που έχω στην τσέπη μου έγινε με τη μία ό,τι πιο πολύτιμο θα μπορούσα να έχω!

Η τελευταία μου μέρα ως gift consultant περιελάμβανε τα δώρα της μαμάς για το σπίτι. Και παρόλο που η κυρία Μαίρη είναι μια πολύ μοντέρνα μαμά, παραμένει παραδοσιακή σε κάποια πράγματα. Ένα από αυτά είναι και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του σπιτιού. Άλλωστε, όπως μου είπε και η ίδια «δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει κανείς τις συνήθειες που φέρνουν την οικογένεια πιο κοντά». Έτσι, αποφάσισε να πάρει μερικά στολίδια για να προσθέσουν όλοι μαζί στο δέντρο λίγο πριν καθίσουν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Και επειδή είπαμε ότι η Μαμά Μαίρη είναι πολύ μοντέρνα δεν θα μπορούσε να αρκεστεί σε οποιαδήποτε στολίδια αλλά διάλεξε τα πιο μοδάτα από το Accessorize!

DAY 7
Updated 15/12/11: Gift Consultant Έλενα - εικόνα 5

Kαι μην ξεχνάς ότι για να την κερδίσεις εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις like στο post αυτό και να συμπληρώσεις τη φόρμα του διαγωνισμού για να μπεις στην κλήρωση!

Καλή επιτυχία!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ