Follow us

Πώς να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο

Η beauty blogger Μαρία Σταμάτη σου απαριθμεί τους βασικούς «κανόνες» για να ευχαριστηθείς στο έπακρο μια από τις βασικές υποχρεώσεις της ημέρας, αυτή του αφρόλουτρου

Πως να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο

Χρόνια πολλά, χρόνια ξεχωριστά, χρόνια πολύ πολύ όμορφα!

Είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να ξενυχτάς αρκετά και να διασκεδάζεις. Αφού όμως είσαι σε διακοπές και έχεις έστω και λίγες μέρες άδεια, προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου και να τον φροντίσεις. Εκτός λοιπόν από αχαλίνωτο shopping, απεριόριστες βόλτες και φαγητό μέχρι τελικής πτώσης, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Πώς θα το οργανώσεις; Με τα εξής βήματα:

- Αρχικά πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μουσική. Η συμμετοχή της είναι απολύτως απαραίτητη. Αν αναρωτιέσαι ποιο είδος μουσικής είναι ιδανικό, να έχεις υπόψη σου ότι η Jazz είναι η τέλεια επιλογή.

- Έχε δίπλα στη μπανιέρα τα αγαπημένα σου περιοδικά (Το Celebrity και το Mirror, εννοείται!). Φρόντισε επίσης να έχεις μια μικρή πετσέτα, ώστε να σκουπίσεις τα χέρια σου πριν αρχίσεις το διάβασμα.

- Άφησε στη κρεβατοκάμαρά σου το τηλέφωνο. Δεν το χρειάζεσαι!

- Γέμισε τη μπανιέρα σου με αρκετό νερό (ναι, οκ κάνεις μια μεγάλη σπατάλη, αλλά ευτυχώς δεν την κάνεις πολλές φορές το χρόνο) και πρόσθεσε το αγαπημένο σου αφρόλουτρο και άλατα.

- Όση όσα είσαι μέσα στο νερό και απολαμβάνεις τη χαλάρωση, το διάβασμα και τη μουσική, εννοείται ότι μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα μια μάσκα προσώπου και μάσκα μαλλιών.

- Αφού ολοκληρώσεις την ιεροτελεστία και σκουπίσεις απαλά την επιδερμίδα σου με μια πετσέτα, χρησιμοποίησε την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα ή έλαιο.

- Το ιδανικό μετά από όλο αυτό το pampering είναι να κατευθυνθείς κατευθείαν στο κρεβάτι σου και όχι σε κάποια βραδινή έξοδο. Αλλά αν εσύ έχεις άλλα σχέδια, κανείς δεν θα σε εμποδίσει.

- Και επειδή η θερμοκρασία πέφτει σιγά-σιγά, μη ξεχνάς να βάλεις στην τσάντα σου μια κρέμα χεριών για να μπορείς να τα ενυδατώνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Body Butter και Miracle Solid Oil από την σειρά Wild Argan Oil, The Body Shop.

Πώς να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο

Body Splash, Cream Wash και μπάλα αλάτων από την σειρά Dione, Fresh Line.
Πώς να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο - εικόνα 2

Σαπούνι του αρώματος No 5, Chanel.
Πώς να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο - εικόνα 3

Body Cream του αρώματος No 5, Chanel.
Πώς να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο - εικόνα 4

Γαλάκτωμα σώματος και αφρόλουτρο του αρώματος Velvet Orris Violet White Pepper, Κορρές (στα φαρμακεία).
Πώς να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο - εικόνα 5

Κρέμες χεριών Baume Mains & Ongles, Roger & Gallet (στα φαρμακεία και Hondos Center).


Κρέμα χεριών Cicaplast Mains, La Roche Posay (στα φαρμακεία).
Πώς να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο - εικόνα 7

Καλή χρονιά,
Πολλά φιλιά,
Μαρία


Follow me on Ιnstagram: Stamati23
Follow me on Pinterest: Maria Stamati

Previous: Beauty Icon Blog: Διάβασε εδώ όλα τα beauty posts από τη Μαρία Σταμάτη

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή ,αναδημοσίευση,ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οιπαραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίαςκαι τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ