Follow us

Πως να φορέσεις ένα statement κομμάτι

Παραδίδει μαθήματα στυλ: η Blake Lively!

blakelively


Ένα κομμάτι αρκει!


H Blake Lively είναι μια από τις πιο κομψές stars του Hollywood. Αυτό που μας αρέσει όμως σε αυτή είναι ότι πέρα από το κόκκινο χαλί στο οποίο είναι πάντα εξαιρετική, είναι και πολύ καλή και στις λιγότερο επίσημες εμφανίσεις της. Βλέποντας λοιπόν ένα από τα τελευταία σύνολα που επέλεξε για να φορέσει στο μεγάλο opening του Apple Store σκεφτήκαμε ότι είναι το τέλειο παράδειγμα για να δούμε μερικά tips για το τι να φορέσεις όταν η περίσταση δεν είναι casual αλλά ούτε και επίσημη.

Το statement κομμάτι: Όπως έχουμε ξαναπεί αλλά και όπως βλέπεις και από τη φωτογραφία ένα look για να είναι εντυπωσιακό δεν χρειάζεται παρά να περιέχει ένα statement κομμάτι. Είτε πρόκειται για ένα ρούχο είτε για ένα κόσμημα πρέπει να φροντίσεις ώστε να μην περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο και να μπορείς να το υποστηρίξεις χωρίς να φαίνεται ξένο πάνω σου. Η Blake διάλεξε να φορέσει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια από την Ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Burberry και δεν βγήκε χαμένη. Το χρώμα της ταιριάζει άψογα και ο «γιακάς» δίνει χαρακτήρα στο ρούχο.

Το υπόλοιπο σύνολο: Όταν φοράς ένα statement κομμάτι το υπόλοιπο σύνολο επιβάλλεται να είναι basic. Προσοχη όμως! Basic δεν σημαίνει ούτε μονότονο ούτε μονόχρωμο! Πάρε παράδειγμα από την Blake η οποία «σπάει» το μαύρο με ένα ζευγάρι μποτάκια που δένει άψογα με τα χρώματα του παλτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ