Follow us

3 εύκολα deco tips για την νέα σεζόν

Ιδέες από τα αγαπημένα μας blogs για να ανανεώσεις μικρές γωνιές του σπιτιού με μηδαμινό κόστος και σε μικρό χρόνο.

TIPS,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ,BLOGS,ΠΑΛΕΤΕΣ,ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ,ΚΑΔΡΑ

Αναζητάς τρόπους να ανανεώσεις τις γωνιές του σπιτιού σου χωρίς να κουραστείς και χωρίς να ξοδέψεις χρήματα; Εμείς “ξεφυλλίζουμε” τα αγαπημένα μας blogs, βρίσκουμε ιδέες για έμπνευση και σου προτείνουμε μικρές αλλαγές που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Back to Black... board

3 εύκολα deco tips για την νέα σεζόν

Μπορείς να επιλέψεις ένα τοίχο του σπιτιού, ή μέρος αυτού και να τον χρωματίσεις με ειδική μπογιά μαυροπίνακα. Ο τοίχος πρέπει να βρίσκεται σε φωτεινό δωμάτιο και κατά προτίμηση απέναντι από παράθυρο ή μπαλκονόπορτα, για να μην σκοτεινιάζει το χώρο. Ο μαυροπίνακας λειτουργεί σαν “κέντρο μηνυμάτων” στο σπίτι και μπορείς να τον χρησιμοποιείς για υπενθυμίζεις στον καλό σου τις υποχρεώσεις του ή να σημειώνεις τη λίστα με τα ψώνια του supermarket. Είναι τέλεια λύση και για το παιδικό δωμάτιο αφού επιτρέπει στα παιδιά (κάθε ηλικίας) να εκφράζουν τη φαντασία τους με χρωματιστές κιμωλίες. Στο εμπόριο θα βρεις και άλλα χρώματα για πίνακα εκτός από μαύρο, όπως πράσινο και μπλε.

Φωτό via www.desiretoinspire.net, weburbanist.com, www.exportimage.com

Multi-Παλέτα
3 εύκολα deco tips για την νέα σεζόν  - εικόνα 2

Μην υποτιμάς τις ξύλινες παλέτες από την οικοδομή. Είναι το πιο χρηστικό κομμάτι για DIY κατασκευές και μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις το δικό σου coffee table, γραφείο ή κεφαλάρι για το κρεβάτι σου. Για μεγαλύτερη ευκολία και προσωπικό χαρακτήρα μπορείς να την κρατήσεις με την υφή που έχει. Διαφορετικά μπορείς να την τρίψεις και να την βάψεις (ή να βάλεις κάποιον να το κάνει για σένα) και να την εναρμονίσεις στην αισθητική του διαμερίσματος σου. Για την περίπτωση που θα το μετατρέψεις σε τραπέζι μπορείς να την καλύψεις με plexiglass. Στοιβάζοντας πολλές παλέτες κατά μήκος του τοίχου θα δημιουργήσεις ένα υπέροχο “κελάρι”, κατάλληλο να βάλεις τα κρασιά σου για ύπνο.

Φωτό via thegreenchildren.org, tatertotsandjello.blogspot.com, decorate.tipjunkie.com

Wall of Frame
3 εύκολα deco tips για την νέα σεζόν  - εικόνα 3

Σε ενοχλούν οι μεγάλοι τοίχοι του σπιτιού σου και δεν ξέρεις πως να τους καλύψεις; Φτιάξε ένα κολάζ ασπρόμαυρων κάδρων με προσωπικές φωτογραφίες και σχέδια. Επέλεξε πολύ λιτές κορνίζες με μαύρο περίγραμμα που άλλωστε είναι και οι πιο φτηνές της αγοράς ή ανανέωσε όλες τις παλιές που έχεις στο σπίτι βάφοντας με μαύρο σπρέι το ξύλινο περίγραμμα τους. Εάν θέλεις να τοποθετήσεις μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες δεν χρειάζεται να τις ξανατυπώσεις (κάτι που άλλωστε είναι ακριβό) αλλά να τις βγάλεις σε ασπρόμαυρη φωτοτυπία. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο αλλά αρκετά πιο οικονομικό.

Φωτό via applesforolive.wordpress.com, abridgedbyhimandher.blogspot.com, rhballard.blogspot.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ