Follow us

Η Miss Bloom στην επίδειξη του Δημήτρη Πέτρου

Ένα show με υψηλές προδιαγραφές

petrou

Ένα show με υψηλές προδιαγραφές

Θα είμαι ειλικρινής. Στον Δημήτρη Πέτρου έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα (πρέπει να ‘ναι κανά δυο χρόνια τώρα) εκτίμησα ιδιαιτέρως την ευγενική του φυσιογνωμία και τον ήσυχο χαρακτήρα του που δεν σου αφήνει περιθώρια παρά για να τον λατρέψεις. Και σε μη προσωπικό επίπεδο όμως ο Δημήτρης είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς που ξεχωρίζει και έχει καταφέρει να βρίσκεται στο προσκήνιο καθαρά και μόνο λόγω της δουλειάς του. Οι celebrities όπως η Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς τιμούν δεόντως τις δημιουργίες του ενώ το studio του στο νούμερο 23 στην οδό Κανάρη είναι πόλος έλξης για τον πιο stylish κόσμο της πόλης.

Οι επιδείξεις του Δημήτρη είναι ένα άλλο κεφάλαιο στο οποίο θα αναφερθώ περιληπτικά πριν περάσω στα του χθεσινού show. Σε μια χώρα που μονίμως «αντιγράφει» και μιμείται τα trends του εξωτερικού σε κάθε σχεδόν τομέα είναι πολύ σπάνιο να βρεις έναν επαγγελματία με αυθεντικό, προσωπικό στυλ και ιδέες που σε εμπνέουν και σε μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την γκρι “Sur Mesure” συλλογή του; Ποιος δεν λάτρεψε το «Θέρος» αλλά και ποιος απ’ όσους παραβρέθηκαν στην χθεσινή επίδειξη θα καταφέρει να σβήσει από το μυαλό του το «Δόγμα»;

Η Miss Bloom στην επίδειξη του Δημήτρη Πέτρου

Φτιάξε στο μυαλό σου την εικόνα: Θέατρο «Βυρσοδεψείο» στον Βοτανικό. Η περιοχή εκείνη την ώρα έρημη και τρομακτική, ο χώρος απλός αλλά μεγαλειώδης. Δεν υπάρχει ίχνος από την ψεύτικη «γκλαμουριά» που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων όταν ακούει τις λέξεις «fashion show». Μερικές κολόνες είναι μισογκρεμισμένες και φαίνονται τα σίδερα στα οποία στηρίζονται. Δεξιά και αριστερά στους διαδρόμους βλέπει κανείς εκατοντάδες κηροπήγια με αναμμένα κεριά – ο φωτισμός είναι χαμηλός με ελάχιστο «τεχνητό» φως να προέρχεται από τους προβολείς. Και μέχρι να προσέξεις όλα αυτά τα φώτα χαμηλώνουν κι άλλο και ακούγονται οι πρώτες νότες αλλά και οι πρώτες ψιχάλες. Ναι βρέχει στην σκηνή και τα μοντέλα περπατούν κάτω από τις σταγόνες του νερού. Πόσο υπέροχο θέαμα!

Η Miss Bloom στην επίδειξη του Δημήτρη Πέτρου - εικόνα 2

Τα ρούχα του Πέτρου χαρακτηρίζονται πάντα από μια ιδιαίτερη αλλά πολυτελή λιτότητα η οποία ενισχύεται από το καλό ράψιμο και τα άριστης ποιότητας υφάσματα και δημιουργεί ένα αποτέλεσμα εκπληκτικό. Καθώς περνούσαν από μπροστά μου τα μοντέλα δεν χόρταινα να βλέπω τα ρούχα. Το αρμονικό πάντρεμα της δαντέλας με τη γούνα ή το σατέν, οι chic διαφάνειες αλλά και οι θηλυκές ζώνες που έδιναν θηλυκό σχήμα σε menswear inspired σύνολα ήταν απλά μαγικά.

Η Miss Bloom στην επίδειξη του Δημήτρη Πέτρου - εικόνα 3
Δεν είναι ιδέα σου, τα παπούτσια είναι όντως custom - made! Με υπογραφή de.bour φτιάχτηκαν αποκλειστικά για την επίδειξη! Όσο για τις γούνες, είναι κατασκευασμένες απο τον Σπύρο Αναγνώστου.

Όσο κλισέ και κοινότοπο να ακούγεται αυτό έφυγα από την επίδειξη πραγματικά ευτυχισμένη!

Η Miss Bloom στην επίδειξη του Δημήτρη Πέτρου - εικόνα 4

Δεν θα μπορούσα όμως να μην συγχαρώ και τους συντελεστές που βοήθησαν στην επίδειξη: Θα ξεκινήσω από τον λατρεμένο Γιάννη Σίσκο που επιμελήθηκε το μακιγιάζ και την Μαργαρίτα Γουργουρίνη που η Miss Bloom αγαπάει ιδιαίτερα! Fashion Director του show ήταν ο ταλαντούχος Μάνος Τζότζος, τη μουσική επιμελήθηκαν οι Jojo & Duke, τα φώτα ο Τάσσος Περδικούρης, τα μαλλιά ο Δημήτρης Σαράντου και τα νύχια η Άννα Αλμπάνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ