Follow us

Δούκισσα Νομικού: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τον Χρήστο Χολίδη

«Με είχε ιντριγκάρει αυτό που έβγαζε προς τα έξω»

doukissa_nomikou

«Με είχε ιντριγκάρει αυτό που έβγαζε προς τα έξω»

Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» ήταν η Δούκισσα Νομικού και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή όπως δεν είχε κάνει μέχρι στιγμής.

«Είμαστε μαζί με τον Χρήστο και είμαι πάρα πολύ καλά! Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρωινό εδώ, εγώ έκανα το “LifeStyle” με τον Νίκο Παπαδάκη και είχαμε έρθει καλεσμένοι εδώ. Απλώς, τότε, δεν ήταν οι συνθήκες κατάλληλες για να υπάρξει κάτι μεταξύ μας, αλλά, ωστόσο, εμένα με είχε ιντριγκάρει ομολογώ. Με είχε ιντριγκάρει αυτό που έβγαζε προς τα έξω. Αλλά επειδή εγώ είμαι πολύ πιστή και καλό κορίτσι, όπως λένε, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω. Μετά, ανταλλάσαμε κατά καιρούς διάφορα μηνύματα κι εκεί στο “Just” ήταν λίγο πιο πιεστικά μερικά από αυτά. Είναι πολύ τρυφερός, πολύ καλός. Τώρα που κάθομαι και τα λέω όλα αυτά στον αέρα και λέω τόσες λεπτομέρειες, πάει να πει ότι είμαι καλά και είμαι ευτυχισμένη. Τα λέω για να τα ακούσω κι εγώ, γιατί πολλές φορές χρειάζεται να τα ακούμε κι εμείς. Είναι πολύ ωραίο τελικά να έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει και είναι δίπλα σου και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Τι την γοήτευσε στον Χρήστο Χολίδη;
«Είναι πολλά. Μου αρέσει να θαυμάζω έναν άντρα επειδή είναι άντρας. Επειδή αυτό που λέει το τηρεί, δεν λέει και "ξελέει", ο λόγος του μετράει, ξέρει να κερδίσει μια γυναίκα και την κάνει να γελάει. Εγώ θέλω να γελάω πάρα πολύ. Μου αρέσει. Θέλω να περνάω καλά με τον άλλον και να νιώθω σιγουριά. Και τα έχω αυτά».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ