Follow us

Η Νατάσσα Καλογρίδη με Παντελόνι-Καμπάνα

70΄s επιρροή σε sexy μετάφραση

natassakalogridi

70΄s επιρροή σε sexy μετάφραση

Είναι γεγονός ότι λίγες γυναίκες έχουν την ικανότητα να εφαρμόζουν κάθε τάση στην πιο θηλυκή εκδοχή της και να μπορούν να υποστηρίζουν απόλυτα το look. Η Νατάσσα Καλογρίδη είναι μία από αυτές και επειδή το παντελόνι – καμπάνα θα μας απασχολήσει πολύ τους επόμενους μήνες είπαμε να δούμε τα βασικά στοιχεία μιας αντίστοιχης εμφάνισης της.


Το παντελόνι: Ψηλόμεσο και με έντονη καμπάνα φέρνει έντονα στο νου το στυλ της δεκαετίας του 70 που ενέπνευσε τους σχεδιαστές για τις Φθινοπωρινές τους συλλογές. Οι τσέπες μπροστά είναι μια λεπτομέρεια που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού δίνει χαρακτήρα στο σύνολο ενώ το χρώμα είναι ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο του Σεπτεμβρίου. Αν παρόλα αυτά ψάχνεις για το παντελόνι – καμπάνα που θα φορέσεις και όταν χειμωνιάσει καλύτερα να διαλέξεις μια πιο σκούρα απόχρωση.

Το πουκάμισο: Από τα πλέον απαραίτητα και διαχρονικά για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα κομμάτια, το λευκό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Εδώ βλέπουμε την υπέρ-sexy εκδοχή με τα ανοιχτά κουμπιά και το σουτιέν που ξεπροβάλλει. Περιττό να πούμε ότι μια αντίστοιχη εμφάνιση χρειάζεται θάρος και σωστό συνδυασμό: αν αντί για το παντελόνι η Νατάσσα επέλεγε μια μίνι φούστα τότε το αποτελεσμα θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα περισσότερο sexy απ’ ότι θα έπρεπε. Σε κάθε περίπτωση σημασία έχει να νιώθεις εσύ απόλυτα σίγουρη με το αποτέλεσμα.

Η ζώνη: Πιστή στον 70’s χαρακήρα, η ζώνη δένει τέλεια με το υπόλοιπο σύνολο και συνδέει άψογα το πάνω με το κάτω μέρος του outfit. Γενικά, έχε υπόψιν σου ότι όταν φοράς το top σου μέσα από το παντελόνι καλό θα ήταν να προσθέτεις μια ζώνη για να ολοκληρώνεις το στυλ.

Το φουλάρι: Πρόκειται για το στοιχείο-πρωταγωνιστή της υπόθεσης αφού αναβαθμίζει το σύνολο από basic σε ξεχωριστό. Ακόμα και αν το υπόλοιπο σύνολο δεν σε ενθουσιάζει σκέψου να εντάξεις το φουλάρι στην καθημερινότητά σου. Θα δεις ότι θα μεταμορφώσει ακόμα και το πιο απλό μπλουζάκι.

Miss Bloom’s Tips:

* Το παντελόνι - καμπάνα συχνά δυσκολεύει τις γυναίκες με μεσογειακές σιλουέτες. Οπλίσου λοιπόν με την καλύτερη διάθεσή σου και κάνε έρευνα αγοράς μέχρι να βρεις αυτό που σε ικανοποιεί απόλυτα. Δεν θα το μετανιώσεις!


* Το παντελόνι-καμπάνα πρέπει να είναι αρκετά μακρύ και να καλύπτει το παπούτσι (όπως ακριβώς βλέπεις και στη φωτογραφία της Νατάσσας). Αν χρειαστεί μεταποίηση λοιπόν φρόντισε να δώσεις ακριβείς οδηγίες για να πετύχεις επίκαιρο αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ