Follow us

Είναι επίσημο! Balmain for Η&M

H συνεργασία του H&M με τον οίκο Balmain είναι γεγονός!

Είναι επίσημο! Balmain for Η&M

H συνεργασία του H&M με τον οίκο Balmain είναι γεγονός!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η αλυσίδα καταστημάτων H&M συνεχίζει τις συνεργασίες με μεγάλους οίκους και διάσημους designers που κάνουν μια συλλογή αποκλειστικά για τα H&M. Η σχετική ανακοίνωση αποτελεί πάντα την είδηση της χρονιάς για τις fashionistas.


Είναι επίσημο! Balmain for Η&M

Μετά τις σειρές Lanvin, Vercace, Alexander Wang, Margiela και άλλα μεγάλα ονόματα της μόδας έφτασε η σειρά και του οίκου Balmain, η συνεργασία με τον οποίο ανακοινώθηκε μόλις! (δες εδώ το party μετά το show του οίκου).

Είναι επίσημο! Balmain for Η&M - εικόνα 2

Χθες το βράδυ, ο ίδιος ο Rousteing και οι φίλοι του Kendall Jenner και Jourdan Dunn έκαναν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων Billboard, αποκαλύπτοντας τα πρώτα κομμάτια της συλλογής. Η Η&Μ και η Balmain προσκάλεσαν τους θαυμαστές τους σε ένα κοινωνικό κίνημα σύμπνοιας: το #HMBalmaination.

Είναι επίσημο! Balmain for Η&M - εικόνα 3

Με τα super models Jourdan Dunn και Kedall Jenner να παρουσιάζουν τα δύο πρώτα looks, όλα δείχνουν ότι για μια ακόμη φορά οι ουρές αναμονής θα είναι μεγάλες στις 5 Νοεμβρίου, που λανσάρεται η συλλογή.

H Ann-Sofie Johansson, καλλιτεχνική σύμβουλος της Η&Μ είπε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι στην Η&Μ που η Balmain θα είναι ο επόμενος guest σχεδιαστής μας, δημιουργώντας μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία για όλους. Συνδυάζοντας τη φιλοσοφία της υψηλής ραπτικής και την πιο streetwear στάση, η Balmain διαθέτει ένα μοναδικό στυλ, που είναι ταυτόχρονα λαμπερό και άμεσο, αισθησιακό αλλά και γεμάτο ενέργεια. Είναι επίσης τόσο στενά συνδεδεμένη με τον κόσμο της show business και της μουσικής, που το στοιχείο της έκπληξης ενισχύεται ακόμα περισσότερο».

Όσο για τον Olivier Rousteing, οι δηλώσεις του ήταν οι εξής: «Θέλω να μιλήσω στη γενιά μου: αυτός είναι ο βασικός στόχος μου ως σχεδιαστής. Η Η&Μ μου δίνει τη μοναδική δυνατότητα να καλέσω τους πάντες στον κόσμο της Balmain, να πάρουμε όλοι ένα κομμάτι του ονείρου και να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο #HMBalmaination: ένα κίνημα συντροφικότητας, που έχει ως κινητήρια δύναμη ένα hashtag. Η συνεργασία αυτή ήταν μία αβίαστη διαδικασία για μένα: η Η&Μ είναι ένα brand με το οποίο όλοι μπορούν να συσχετιστούν. Επικαλείται την ενότητα, κάτι που υποστηρίζω απόλυτα».

Είναι επίσημο! Balmain for Η&M - εικόνα 4

Ο sexy rock χαρακτήρας του οίκου Balmain με τις τιμές ειδικά για το H&M θα είναι το fashion γεγονός του επόμενου χειμώνα σίγουρα.


Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Νοεμβρίου σε περίπου 250 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και online και θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ