Follow us

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η πιο τραυματική μου σχέση ήταν με Αιγόκερω

«Δεν είμαι δύσκολος στις σχέσεις μου»

panagiotis_mpougiouris

«Δεν είμαι δύσκολος στις σχέσεις μου»

Το πρωί του Σαββάτου ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και για τη σχέση του με τις γυναίκες.

«Θεωρώ ότι έχω μια ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και καταλαβαίνω πού πρέπει να πάει μια ατάκα» είπε σχετικά με την παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» που παίζεται στο θέατρο Μουσούρη κάθε Δευτέρα και Τρίτη ενώ σχετικά με τον ρόλο του δήλωσε αστειευόμενος ότι «είναι μια απαίτηση χρόνων από τους φίλους μου».

Μιλώντας για τις σχέσεις του, ο Παναγιώτης είπε πως «όσο και να ενθουσιαστώ με μία γνωριμία, θέλω πολύ χρόνο για να δεθώ. Δεν ξέρω τι αγαπούν σε μένα οι γυναίκες. Δε νομίζω να έχω υπάρξει με γυναίκες που δεν ήταν όμορφες. Δύσκολος δεν είμαι, απλά είμαι πολύπλευρος. Μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και μπορεί να "ρίχνω" λίγο το ταίρι μου».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και όταν η Έλενα Παπαβασιλείου είπε ότι είναι Αιγόκερως, ο ηθοποιός απάντησε: «Η πιο τραυματική σχέση που είχα ήταν με Αιγόκερω. Είστε εγωκεντρικοί πολύ! Είμαι κι εγώ αλλά είστε κι εσείς. Είναι λίγο πιο απόλυτοι, τα θέλουν όλα δικά τους».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ