Follow us

Eliana in Babyland: 20 τρόποι που το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου υποδέχεται τον Ιούνιο με μια πρόχειρη καταγραφή όλων εκείνων που κάνουν το φετινό καλοκαίρι αλλιώτικο από τ’ άλλα.

 Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου υποδέχεται τον Ιούνιο με μια πρόχειρη καταγραφή όλων εκείνων που κάνουν το φετινό καλοκαίρι αλλιώτικο από τ’ άλλα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου υποδέχεται τον Ιούνιο με μια πρόχειρη καταγραφή όλων εκείνων που κάνουν το φετινό καλοκαίρι αλλιώτικο από τ’ άλλα.


1. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα περάσω τα Σαββατοκύριακά μου να λιάζομαι ανέμελη σε κάποια παραλία της Αττικής με ένα frozen mojito στο χέρι.

2. Για την ακρίβεια, δεν πίνω πια frozen mojito. Κανένα freddo cappuccino και αυτό ντεκαφεινέ.

Eliana in Babyland: 20 τρόποι που το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα
Η παραλία του Φαλήρου ακριβώς κάτω από το σπίτι μου.

3. Οι μέρες «πετσέτα και αντηλιακό στο χέρι» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η "επιχείρηση παραλία" χρειάζεται δίωρη οργάνωση και τσάντα σε μέγεθος μικρής αποσκευής.

4. Αντί για το πιο μαυριστικό, «Κονγκολέζος-σε-τρια-μπάνια» αντηλιακό – μαρμελάδα, φέτος αναζητώ ξενέρωτα SPF 50+ που μοιάζουν με στόκο - βελατούρα.

5. Πανικοβάλλομαι στην ιδέα πως όταν πιάσουν οι ζέστες δεν θα μπορώ να δημιουργήσω με το air condition θερμοκρασία Νοβοσιμπίρσκ.

6. Αναζητώ πιο αποτελεσματικές λύσεις για την καταπολέμηση των κουνουπιών από την δοκιμασμένη μέθοδο «κοιμάμαι αγκαλιά με μια παντόφλα». Με λύπη συνειδητοποιώ επίσης πως το δοκιμασμένο «πουμώνω όλο το σπίτι με φιδάκι μέχρι να ψοφήσει και το τελευταίο» φέτος δεν παίζει ως σενάριο.

Eliana in Babyland: 20 τρόποι που το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα - εικόνα 2
Φέτος θα είναι η χρονιά των gypsy καφτανιών - αναγκαστικά.

7. Τα ρούχα που κοιτάζω για να ανανεώσω την θερινή μου γκαρνταρόμπα δεν είναι καυτά σορτσάκια, αλλά φαρδιά καφτάνια σε μέγεθος Ντέμη Ρούσσου.

Eliana in Babyland: 20 τρόποι που το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα - εικόνα 3
Κορυφαίο styling

8. Στις μηχανές αναζήτησης ακτοπλοϊκών εισιτήριων είναι η πρώτη φορά που τσεκάρω το κουτάκι «καμπίνα».

9. Κοιτάζω τα ρούχα, τις πετσέτες, τα παιχνίδια του μωρού και υποπτεύομαι πως φέτος δεν αρκεί να πάρουμε δικό μας αυτοκίνητο, θα χρειαστούμε μεταφορική.

Eliana in Babyland: 20 τρόποι που το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα - εικόνα 4
Για να καταλάβεις το μέγεθος του μαγιό, σκέψου ότι το σκυλάκι χωράει σε μια παλάμη.

10. Είναι η πρώτη φορά που η φυσική ομορφιά ενός νησιού δεν βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου, αλλά είναι κάτω από την προσβασιμότητα, κάτω από την οργάνωση, κάτω από την ασφάλεια. Η ομορφιά του νησιού πιθανότατα βρίσκεται στον πάτο των προτεραιοτήτων, απλά δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιήσει.

11. Οι «ανέγγιχτες παρθένες παραλίες» με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Όπως και η «έντονη νυχτερινή ζωή». Καθώς και η «κοσμοπολίτικη αύρα», αλλά και οι «δυνατές συγκινήσεις». Βασικά δώστε μου «διασκέδαση για όλη την οικογένεια» και αφήστε με σε μια γωνιά να κλάψω.

12. Αναζητώντας μέρος για να μείνω, δεν ψάχνω πια μικρό και κομψό boutique hotel αλλά κεντρικό, οργανωμένο, πρακτικό κατάλυμα – κατά προτίμηση κοντά στη Χώρα ή κάπου με εύκολη πρόσβαση σε παραλία.

13. Και μιας που είπα παραλία, εννοείται πως οτιδήποτε χωρίς ξαπλώστρα, ομπρέλα και τουαλέτα σε απόσταση βολής απλά αποκλείεται.

14. Με φρίκη συνειδητοποιώ πως θα πηγαίνω για μπάνιο την ώρα που πριν λίγα χρόνια γύριζα από το clubbing.

Eliana in Babyland: 20 τρόποι που το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα - εικόνα 5
Μερικά καλοκαίρια πριν. Πάλι με χρόνια με καιρούς...

15. Πίσω στα ξενοδοχεία, κοιτώντας φωτογραφίες από τα υπνοδωμάτια δεν παρατηρώ αν τα κρεβάτια είναι χτιστά και τα φωτιστικά elegant, αλλά αν υπάρχει αρκετός χώρος για κούνια. Ομοίως, στις φωτογραφίες από τα μπάνια δεν παρατηρώ αν είναι chic τα μπουκαλάκια των σαμπουάν αλλά αν υπάρχει χώρος για αλλαξιέρα.

16. Πρώτη φορά στη ζωή μου με απασχολεί αν ένα νησί έχει καλό ιατρικό κέντρο.

17. Αυτός ο υπέροχα άγριος αλλά εξαγνιστικός αέρας των αγαπημένων Κυκλάδων ίσως να είναι η αιτία για να μην τις επιλέξω φέτος.

18. Από την άλλη, το Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα, η Χαλκιδική και η Κρήτη αποκλείονται λόγω απόστασης.

19. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, και η Αιδηψός μια χαρά είναι.

20. Για την ακρίβεια ανυπομονώ να πλατσουρίσω το μωρό στην Αιδηψό, στις ίδιες θάλασσες που έμαθα κάποτε εγώ να κολυμπάω.

Eliana in Babyland: 20 τρόποι που το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα - εικόνα 6
Λουτρά Αιδηψού, κάπου στα 80s

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ