Follow us

Roberto Cavalli, Tom Ford και John Galliano

Δες φωτογραφίες από τις ανοιξιάτικες καμπάνιες τους

rcavalli


Δες φωτογραφίες από τις ανοιξιάτικες καμπάνιες τους


Οι ανοιξιάτικες καμπάνιες του Roberto Cavalli, του Tom Ford και του John Galliano έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για διαφορετικούς φυσικά λόγους η κάθε μία αν και για να είμαστε ειλικρινείς αυτή του John Galliano την περιμέναμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία για να δούμε πως θα προσπαθούσε να ανακάμψει μετά από την "πτώση" του τον περασμένο χρόνο. Ας δούμε όμως μία μία τις διαφημιστικές καταχωρήσεις των οίκων:

Cavalli


Roberto Cavalli, Tom Ford και John Galliano
Η Naomi Campbell συναντά την Karen Elson και την Kristen McMenamy και μαζί με την 16χρονη ανερχόμενη Daphne Groeneveld ποζάρουν φορώντας τα εντυπωσιακά χρυσά κομμάτια από την τελευταία συλλογή του Roberto Cavalli.


Tom Ford

Roberto Cavalli, Tom Ford και John Galliano - εικόνα 2

Roberto Cavalli, Tom Ford και John Galliano - εικόνα 3
Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε μια λιγότερο sexy καμπάνια για τη συλλογή του Tom Ford. Με τη Mirte Maas και τον Mathias Bergh να πρωταγωνιστούν και τον Tom Ford πίσω από το φακό το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αν και το concept είναι πλέον συνηθισμένο.

John Galliano


Roberto Cavalli, Tom Ford και John Galliano - εικόνα 4
Η Constance Jablonski και ο Benjamin Eidem πόζαραν σε μια πολυτελή Cadillac για την καμπάνια του Jοhn Galliano αλλά αυτό απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετό για να ξεχαστούν όλα όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο. Η καμπάνια έως τώρα δεν έχει εισπράξει τις καλύτερες κριτικές και ο κόσμος παραμένει σε μεγάλο βαθμό θυμωμένος με τη ρατσιστική συμπεριφορά του σχεδιαστή.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ