Follow us

Η Νatalie Portman με τον 6 μηνών γιο της

και τον αρραβωνιαστικό της

portman


και τον αρραβωνιαστικό της


H Natalie Portman και ο αρραβωνιαστικός της Benjamin Millepied φόρεσαν γυαλιά ηλίου και καπέλα, προσπαθώντας να αποφύγουν τους φωτογράφους, στη μικρή τους βόλτα, αλλά ο μικρός Aleph ξεχώριζε με το μπλε φορμάκι του. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φόρεσε ένα καλοκαιρινό φόρεμα σε rust απόχρωση (ήτοι, στο χρώμα της σκουριάς) και το συνδύασε με φλατ σανδάλια για τη σύντομη οικογενειακή επίσκεψη στο οπωροπωλείο της γειτονιάς.

Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις έξι μηνών, ο Aleph έχει ήδη κάνει το πρώτο του υπερατλαντικό ταξίδι, καθώς πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε την πατρίδα της μητέρας του, το Ισραήλ. Η Natalie, η οποία γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ, ταξίδεψε με τον Benjamin και Aleph στη χώρα της, για να γνωρίσουν τους συγγενείς της.


Η Νatalie Portman με τον 6 μηνών γιο της

Μετά από τη γέννηση του Aleph, η Natalie σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει στη κινηματογραφική βιομηχανία. Λέγεται ότι η 30χρονη ηθοποιός σκέφτεται να συμετέχει στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Jupiter Ascending. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι είναι σε συνομιλίες με τους συγγραφείς Andy και Lana Wachowski για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα το προσεχές φθινόπωρο και θα βγει στους κινηματογράφους το 2014.

Έχει αναφερθεί επίσης ότι η Natalie σχεδιάζει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τη χορτοφαγία. Σκοπεύει να μετατρέψει το βιβλίο "Eating Animals" του Jonathan Safran Foer σε ταινία. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του σε μια γαλλική ιστοσελίδα, ο Foer είπε: «Εκείνη επικοινώνησε μαζί μου, μου είπε ότι της άρεσε το βιβλίο.Τώρα την ξέρω. Θα την βοηθήσω, αλλά είναι το δικό της όραμα. Απλώς είναι μόνο στην αρχή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ