Follow us

Ποια διάσημη τραγουδίστρια αγοράζει απομιμήσεις;

Ή μήπως όχι; Το MissBloom.gr έχει τους λόγους του να το αμφισβητεί!

lady_gaga_shoes

Βάλε και αυτό μαζί με τα πράγματα που δεν πολυπιστεύουμε, αλλά αν είναι αλήθεια η Lady Gaga σίγουρα θα πικράνει πολλούς σχεδιαστές που την λατρεύουν!

Σύμφωνα με το Mirror του Ηνωμένου Βασιλείου η Lady Gaga αγοράζει απομιμήσεις μεγάλων σχεδιαστών. Το περιοδικό αναφέρει πως η Lady Gaga είπε σε ένα γκρουπ από fan της τα εξής: “Στο Τόκιο έχουν πάρα πολλά καταστήματα με ψεύτικα Chanel και Versace. Και εγώ είμαι Ιταλίδα από την Νέα Υόρκη οπότε τα αγοράζω”.

Ποια διάσημη τραγουδίστρια αγοράζει απομιμήσεις;

What?! Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Lady Gaga αγοράζει απομιμήσεις και ειδικά των συγκεκριμένων σχεδιαστών. Όλοι ξέρουν ότι η Lady Gaga είναι πολύ καλή φίλη με την Donatela Versace και τον Karl Lagerfeld, καθώς φοράει και τα ρούχα τους πολύ συχνά! Μπορούμε ακόμη και να υποθέσουμε ότι παίρνει τα αυθεντικά Chanel και Versace δωρεάν!

Επίσης, κάτι άλλο που φαίνεται περίεργο: τι σχέση έχει το να είσαι Ιταλίδα με το να αγοράζεις απομιμήσεις; Feel free to answer!

Δεν υπάρχει πάντως γνήσιος New Yorker, όπως η Lady Gaga, που να μη γνωρίζει ότι μπορείς πολύ εύκολα να βρεις αντίστοιχες απομιμήσεις στην οδό Canal και στους αμέτρητους μικροπωλητές που βρίσκονται έξω από τα Bloomingdale's. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειαζόταν να πάει μέχρι το Τόκιο για να βρει!

Ένα τελευταίο στοιχείο που μας κάνει να αμφισβητούμε αυτήν τη φήμη είναι ο πραγματικά τεράστιος αγώνας της Lady Gaga για τον σεβασμό προς τους καλλιτέχνες και τους σχεδιαστές. Και η αγορά απομιμήσεων δεν είναι σίγουρα ο τρόπος για να εκφράσεις το σεβασμό σου...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ