Follow us

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία

Angelina Jolie, Madonna, Meryl Streep, Michelle Williams, Salma Hayek... Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί; Ποιες έφυγαν κρατώντας το βραβείο; Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

globes

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hilton Hotel του Los Angeles η απονομή των βραβείων Golden Globes.

H ταινία-έκπληξη που σάρωσε στις περισσότερες κατηγορίες ήταν η γαλλική, βωβή "The Artist", η οποία κατάφερε να αποσπάσει τα βραβεία καλύτερης κωμωδίας ή μιούζικαλ, καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε κωμωδία ή μιούζικαλ για τον γάλλο ηθοποιό Ζαν Ντεζαρντέν και μουσικής.

Ανάμεσα στην A-list των νικητών φιγουράρουν τα ονόματα των: George Clooney o οποίος απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής ταινίας και καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε δραματική ταινία, Woody Allen που κέρδισε το βραβείο σεναρίου για τo «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» και φυσικά της Meryl Streep η οποία επικράτησε στην κατηγορία της γυναικείας ερμηνείας σε δραματική ταινία για το Iron Lady.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τους πιο ωραίους άντρες στο κόκκινο χαλί των βραβείων.


Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία

H Angelina Jolie ήταν η πραγματική έκπληξη της βραδιάς! Απέφυγε τη συνηθισμένη μονόχρωμη τουαλέτα της και επέλεξε να κάνει το δικό της fashion statement (για πρώτη φορά) με τουαλέτα Atelier Versace. H κόκκινη λεπτομέρεια του ώμου συνδυάστηκε με το clutch ενώ το βλέμμα κλέβει το αποκαλυπτικό σκίσιμο στο μηρό!


Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 2

"Είναι Lanvin. Είναι ροζ και φούξια. Έχει και ένα αετό." Είπε η Εmma Stone για την τουαλέτα της στη συνέντευξη που έδωσε στο κόκκινο χαλί. Η fashion forward Emma κατάφερε να συνδυάσει την ομορφιά της Αφροδίτης με μια Harley Davidson λεπτομέρεια, θέτοντας υποψηφίοτητα για την πιο καλή εμφάνιση της βραδιάς.


Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 3

Η Lea Michelle φόρεσε (όπως όλοι περιμέναμε) μια τουαλέτα Marchesa από την καλοκαιρινή συλλογή. Η Lea καταφέρνει να τιθασεύει ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, το κάνει δικό της και ποζάρει με περισσή άνεση.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 4

Η νικήτρια της κατηγορίας Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά για το Mildred Pierce, η Kate Winslet επέλεξε την αντίθεση της σκακιέρας με μια τουαλέτα Jenny Packham. To φόρεμα της αποτελείται από ένα μεταξωτό bodice και μια ιβουάρ, μεταξωτή φούστα και είναι συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα Roger Vivier.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 5

Δεν περιμέναμε να δούμε ούτε τουαλέτα με pattern ούτε κορδέλα στα μαλλιά. Η Μichelle Williams όμως είχε άλλα σχέδια. Φόρεσε μια καταπληκτική βελούδινη τουαλέτα σε μπλε απόχρωση και φυσικά κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στην κατηγορία Motion Picture, Musical or Comedy για την ταινία "My Week With Marilyn". Επέλεξε φόρεμα Jason Wu, ψηλοτάκουνα Nicholas Kirkwood, κοσμήματα Fred Leighton for Forevermark jewelry, και clutch Judith Leiber.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 6

Ένα top model και μια τουαλέτα Calvin Klein δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη βραδιά. Η Heidi Klum επέλεξε μίνιμαλ nude τουαλέτα για να φορέσει το τυρκουάζ κολιέ Lorraine Schwartz αξίας 1 εκατ. δολαρίων! Όπως είπε μάλιστα η ίδια πρώτα διάλεξε τα κοσμήματα και μετά το φόρεμα.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 7

H Salma Hayek δεν θα μπορούσε να φορέσει τίποτα λιγότερο από μια ειδικά για την περίσταση σχεδιασμένη τουαλέτα από τον οίκο Gucci! To σχέδιο που εμπνεύστηκε για εκείνη η Frida Giannini συνάδει με τη φιλοσοφία της Spring/Summer '12 συλλογής και αποπνέει τον αέρα της διαχρονικής ντίβας.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 8

Όσοι είχαν στοιχηματίσει στο ότι η Julianne Moore θα φορέσει Lanvin έχασαν! Για το κόκκινο χαλί των βραβείων επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα Chanel, από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου και έδωσε ένα pop up χρώματος με τα σμαραγδένια Bvlgari σκουλαρίκια της.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 9

Η Evan Rachel Wood μας έκανε να αναφωνήσουμε με ενθουσιασμό φορώντας μια τουαλέτα σε απόχρωση midnight green φτιαγμένη από παγιέτες και φτερά. Η Frida Giannini του οίκου Gucci επιμελήθηκε ακόμα μια εμφάνιση για τη βραδιά, που σίγουρα στοχεύει στις καλύτερες της χρονιάς.
Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 10

H Meryl Streep ήταν φυσικά η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αφού κατάφερε να φύγει από το Beverly Hilton Hotel κρατώντας το βραβείο για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία στην κατηγορία Motion Picture, Drama για το ρόλο της στο Iron Lady.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 11

Η περσινή νικήτρια του βραβείου Καλύτερης Ηθοποιού, η Natalie Portman επέλεξε μια τουαλέτα Lanvin σε συνδυσαμό ροζ και φούξια. Η oversized λεπτομέρεια το πλάι της μέσης δεν προσθέτει αλλά αντίθετα αφαιρεί πόντους από τη συνολική εικόνα. Παρ' ολ' αυτά καταφέρνει να είναι μαγευτική.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 12

H Madonna μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τή σφαίρα για τη σκηνοθεσία αλλά πήρε το βραβείο για το τραγούδι "Masterpiece" που τραγουδά στο W.E.. Μας χάρισε μια μαγική στιγμή στο κόκκινο χαλί φορώντας μια τουαλέτα Reem Acra και κοσμήματα Neil Lane.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 13

H Nicole Kidman περπάτησε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από το σύζυγο της. Επέλεξε τουαλέτα Versace, κοσμήματα Fred Leighton και παπούτσια Manolo Blahnik. Μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο το φόρεμα δημιουργεί καμπύλες στο σώμα της Nicole αλλά θα θέλαμε κάτι λιγότερο "προβλέψιμο".

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 14

Η "προσεχώς Κυρία Timberlake" Jessica Biel εμπιστεύτηκε τα μαγικά χέρια του Elie Saab. Αποτελεί την πιο αέρινη, σχεδόν ονειρική εμφάνιση των βραβείων. Διαφάνεια, δαντέλα και ρομαντισμός σε όλο τους το μεγαλείο...
P.S. Καλή ιδέα και για νυφικό!

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 15

Η Elle Macpherson ζει τη στιγμή της ως πριγκίπισσα μέσα σε μια mermaid τουαλέτα δια χειρός Zac Posen. Για κάποιο λόγο είναι και 20 χρόνια νεότερη. Δεν βρίσκεις;

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 16

Η Tilda Swinton μας χαρίζει την πιο high fashion στιγμή της χρονιάς επιλέγοντας μάξι γαλάζια τουαλέτα με ασορτί blazer που δίνει σχήμα κλεψύδρας στο σώμα της. Τα εντυπωσιακά κοσμήματα φέρουν την υπογραφή Fred Leighton.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 17

Δεν μπορείς παρά να ανοίξεις διάπλατα τα μάτια σου και να αναφωνήσεις από ενθουσιασμό στη θέα της εκθαμβωτικής Charlize Theron. Επέλεξε μια τουαλέτα Dior που καθηλώνει και φυσικά φόρεσε το απόλυτο αξεσουάρ για τη βραδιά, μια Cartier τιάρα. Ολοκλήρωσε με πέδιλα Givenchy.

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 18

H Rooney Mara μας έχει κακομάθει με τις άψογες εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια του promo tour της ταινίας της. Το κορίτσι με το τατουάζ επέλεξε Nina Ricci, μοιάζοντας κάπως "μίνιμαλ" για τη βραδιά. Ευτυχώς έκρυψε τις κοντές της αφέλειες!

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 19

Η Nicole Richie δικαιολογεί τη fashion icon φήμη της με μια μεταλλιζέ τουαλέτα Julien MacDonald. Ολοκλήρωσε με πέδιλα Jimmy Choo!

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το κόκκινο χαλί και τα βραβεία - εικόνα 20

H Jessica Alba μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων φτάνοντας συνοδευόμενη από το σύζυγο της Cash Warren. Φόρεσε μια Gucci στράπλες τουαλέτα με μεγάλη ουρά την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα Giuseppe Zanotti, κοσμήματα Bulgari jewels και clutch Roger Vivier.


Δες εδώ όλη τη λίστα με τους νικητές:

Best Motion Picture Drama: The Descendants

Best TV Series, Comedy or Musical: Modern Family

Actress in a Miniseries or TV Movie: Kate Winslet, Mildred Pierce

TV Movie or Miniseries: Downton Abbey

Best Actor in a Motion Picture, Drama: George Clooney, The Descendants

Best Actress in a Motion Picture, Drama: Meryl Streep, Iron Lady

Best Actor in a Motion Picture, Musical or Comedy: Jean DuJardin, The Artist

Best Director: Martin Scorsese, Hugo

Best Motion Picture for Musical or Comedy: The Artist

Actress in a TV Series, Comedy: Laura Dern, Enlightened

Best Supporting Actor in a Motion Picture: Christopher Plummer, Beginners

Original Song, Motion Picture: “Masterpiece,” Madonna, Julie Frost and Jimmy Harry

Original Score, Motion Picture: The Artist, Ludovic Bource

Best Actor in a TV Series, Drama: Kelsey Grammer, Boss

Best Supporting Actor in a Series, Miniseries or TV Movie: Peter Dinklage, Game of Thrones

Best Actress in a Motion Picture, Musical or Comedy: Michelle Williams, My Week With Marilyn

Best Actor in a Miniseries or TV Movie: Idris Elba, Luther

Best TV Series, Drama: Homeland

Best Supporting Actress in a Motion Picture: Octavia Spencer, The Help

Best Actor, TV Series Comedy: Matt LeBlanc, Episodes

Best Actress in a TV Series, Drama: Claire Danes, Homeland

Foreign Language Film: A Separation, Iran

Best Supporting Actress in a Series, Miniseries, or TV Movie: Jessica Lange, American Horror Story

Best Screenplay, Motion Picture: Woody Allen, Midnight in Paris

Best Animated Feature Film: The Adventures of Tintin

Cecil B. DeMille Award:
Morgan Freeman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ