Follow us

Ed Westwick από το Gossip Girl: "Είμαι τρελά ερωτευμένος με την Leighton Meester"

Τι θα γίνει στο 10ο επεισόδιο;

missblair

Τι θα γίνει στο 10ο επεισόδιο;

Ο Ed Westwick, ο οποίος υποδύεται τον Chuck Bass στη σειρά δεν φαίνεται να ανησυχεί για την τύχη του χαρακτήρα του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Chuck και η Blair Waldorf τρέχουν με μια λιμουζίνα, η οποία τρακάρει στο Central Park, αφού περιβάλλεται από παπαράτσι πάνω σε σκούτερ. Δεν ήταν σαφές αν ο Τσακ θα της κάνει πρόταση και εν τω μεταξύ, η Μπλερ είναι έγκυος και ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Πρίγκιπα του Μονακό Louis.

Ο Chuck και η Blair υπήρξαν κινητήρια δύναμη για τη σειρά, η οποία ακολουθεί την ιστορία του έρωτα τους στη Νέα Υόρκη. «Είμαι τρελά ερωτευμένος με την Leighton, ίσως τόσο πολύ που δεν χρειάζεται καν να είναι ερωτευμένη μαζί μου», είπε ο Westwick στο Ε! Online. "Μου αρέσει αρκετά, είναι δική μου. Είμαι απίστευτα δεμένος μαζί της, είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα."

«Νομίζω ότι επειδή ήταν 20 και ήμουν 19 όταν ξεκινήσαμε, έχουμε ενηλικιωθεί μαζί," συνέχισε ο Westwick . "Και επειδή μεγάλωσαν μαζί μέσα στο show έχουν αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό δεσμό. Αλλά είναι αξιοσημείωτο το ταλέντο της και μερικές φορές δεν μπορείς να περιγράψεις τα πράγματα με λέξεις. Έχουμε τη σωστή χημεία, υποθέτω. "

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε για το επερχόμενο γάμο, ο Βρετανός ηθοποιός είπε στο Ε! ότι "θα υπάρξουν δάκρυα." στο επόμενο επεισόδιο. «Έχουμε το βασιλικό γάμο μεταξύ της Blair και Louis, και νομίζω ότι το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα γίνει!Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ είναι ερωτευμένος ο χαρακτήρας μου με τη Blair και πόσο η Blair είναι ερωτευμένη με τον Chuck, αλλά είναι ερωτευμένη μαζί του αρκετό για να... πάρει τη σωστή απόφαση; Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα για αυτό το επεισόδιο."






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ