Follow us

H Lady Gaga είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι

Και πάει στο supermarket με το αγόρι της

ladygaga


και πάει στο supermarket με το αγόρι της


Είναι διάσημη για τα εξωφρενικά ρούχα της και τα ασυνήθιστα χτενίσματα. Σε κάθε της εμφάνιση επιλέγει πανύψηλες πλατφόρμες και πολύχρωμες περούκες. Αλλά τη Δευτέρα το απόγευμα η star της pop Lady Gaga έμοιαζε με οποιαδήποτε άλλη κοπέλα που κάνει δουλειές του σπιτιού με το αγόρι της.

H Lady Gaga είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι

Η διάσημη Νεουορκέζα τραγουδίστρια εθεάθη παρέα με το φίλο της Taylor Kinney στο σπίτι του στην παραλία της Νότια Καλιφόρνια, ένα μικρό ισόγειο διαμέρισμα που μοιράζεται με τους συγκατοίκους του. Η 25χρονη sexy performer βοήθησε το φίλο της να πλύνει τα ρούχα του και κάνει τα ψώνια στο supermarket στη Hermosa Beach.

H Lady Gaga είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι - εικόνα 2

O 30χρονος Taylor ήταν ντυμένος άνετα με τζιν και ένα μπλουζάκι και έκρυβε το πρόσωπο του με ένα καπέλο του μπέιζμπολ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Η Lady Gaga ήταν εξίσου διακριτική. Αν και φορούσε make-up, δεν υπήρχαν υπερβολικά καπέλα ή πανύψηλες πλατφόρμες.

H Lady Gaga είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι - εικόνα 3

Ο Taylor κέρδισε το ενδιαφέρον της Lady Gaga στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι της, "Υοu and I". To εσωτερικό του σπιτιού του δεν παραπέμπει στις πολυτελείς σουίτες που έχει συνηθίσει να μένει η Gaga. Αλλά μάλλον σε αυτή την περίπτωση έχει ξεχάσει τη Lady και θυμήθηκε τη Stefani Germanotta. Η ίδια αρνείται να συζητήσει την προσωπική της ζωή αλλά το βράδυ της Δευτέρας έγραψε στο Twitter ότι έβλεπε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έπινε μπύρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ