Follow us

Πώς να φορέσεις την μαρινιέρα

Τα tips και τα μυστικά για να τη συνδυάσεις σωστά κάθε εποχή!

mariniera


Τα tips και τα μυστικά για να τη συνδυάσεις σωστά κάθε εποχή!


Η μαρινιέρα είναι αυτό που λέμε κλασικό κομμάτι. Δεν χάνει ποτέ την στυλιστική της αξία και παραμένει επίκαιρη στο πέρασμα των χρόνων. Γι αυτό, επιβάλλεται να γνωρίζεις τους βασικούς κανόνες του συνδυασμού αλλά και τις σύγχρονες, «φετινές» ιδέες για να την κάνεις να φαίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ.

Όσον αφορά στον all time classic, αλάνθαστο συνδυασμό, ένα σίγκαρετ παντελόνι, ένα διαχρονικό blazer και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη ανά πάσα στιγμη, αλλά τι γίνεται όταν θέλεις να δώσεις νέα πνοή στο αγαπημένο αυτό κομμάτι; Για να σου λύσει αυτή την απορία και για να πάρεις ιδέες η Miss Bloom ετοίμασε 3 σύνολα με βάσικό κομμάτι μία μαρινιέρα (εμείς χρησιμοποιήσαμε αυτή των Proenza Schouler).

1. Η ροκ εκδοχή


Το relaxed chic του σήμερα απαιτεί την ανατροπή των παλιών κανόνων καιτων πολυφορεμένων κομματιών. Αντικατάστησε το τζιν σου με ένα μαύροδερμάτινο παντελόνι και συνδύασέ το με ένα blazer σε μπλε απόχρωση καιmotorcycle boots. Και πριν προλάβεις να φέρεις αντίρρηση για τοσυνδυασμό μπλε – μαύρου να σου πούμε ότι οι σχετικές προκαταλήψειςθεωρούνται πια παρελθόν. Όσον αφορά στα κοσμήματα ένα τέτοιο lookαπαιτεί ένα κομμάτι με διάφανες πέτρες που θα δώσουνχαρακτήρα αλλά δεν θα παραφορτώσουν το outfit.

Πώς να φορέσεις την μαρινιέρα
Μαρινιέρα 290€ Proenza Schouler net-a-porter, Γιλέκο 375€ DKNY net-a-porter, Φούστα 28£ Topshop, Κολιέ 7,95€ Η&Μ (βρες το κατάστημα που σε βολεύει στο hm.com), Καπέλο Fullah Sugah, Tσάντα 39.99£€ Zara (βρες το κατάστημα που σε βολεύει στο zara.com), Μποτάκια 17.99€ Blanco (210 3210030)


2. Mix & Match


Η σύγχρονη fashionista όχι μόνο δεν φοβάται να αναμείξει τα printsμεταξύ τους αλλά το επιδιώκει. Αν δοκιμάζεις για πρώτη φορά έναν mix& match συνδυασμό κινήσου σε μια πολύ συγκεκριμένη παλέτα (π.χ τηδιχρωμία λευκό – μαύρο στην προκειμένη περίπτωση) και πρόσθεσε χρώμα στοσύνολο με ένα αξεσουάρ σε έντονη κόκκινη απόχρωση! Σε αυτό το conceptταιριάζει επίσης ιδανικά μια τσάντα σε μεταλλική απόχρωση και ένααντίστοιχο κολιέ. Όσο ακόμα κάνει κρύο μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένααμάνικο, ζεστό γιλέκο.

Πώς να φορέσεις την μαρινιέρα - εικόνα 2

Μαρινιέρα 290€ Proenza Schouler net-a-porter, Κολιέ Accessorize (τηλ. 210 6236540), , Παντελόνι 29.95€ H&M (βρες το κατάστημα που σε βολεύει στο hm.com), Σακάκι 65 Topshop, Τσάντα 29,99€ Zara (βρες το κατάστημα που σε βολεύει στο zara.com), Δετά μποτίνια Fullah Sugah


3. Classic with a twist


Ένας κλασικός συνδυασμός, αυτός δηλαδή της μαρινιέρας με τη μπεζκαμπαρντίνα, μπορεί να γίνει επίκαιρος με κάποιες «στρατηγικές»προσθήκες. Ποιες είναι αυτές; Ένα ψηλόμεσο σορτς και ένα ζευγάριπλατφόρμες αντί για τις συνηθισμένες ψηλοτάκουνες γόβες. Το μυστικό όμωςβρίσκεται στο σορτσάκι. Για να δείχνει πιο ενδιαφέρον από ποτέ φρόντισενα επιλέξεις ένα σχέδιο με διαφάνειες στο τελείωμα που αποτελεί στηνκυριολεξία το πιο hot ανερχόμενο trend της σεζόν (μη σε φοβίζει ηδιαφάνεια, θα δεις ότι θα κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο «παιχνίδι» με τοκαλσόν σου)! Τέλος, για να ολοκληρώσεις το look δημιούργησε το εφέτης σιλουέτας – κλεψύδρας προσθέτοντας μια ζώνη στη μέση σου.

Πώς να φορέσεις την μαρινιέρα - εικόνα 3
Μαρινιέρα 290€, Proenza Schouler net-a-porter, Καμπαρντίνα 39,95€ Η&Μ (βρες το κατάστημα που σε βολεύει στο hm.com, Σορτς Fullah Sugah, Παπούτσια Zara (βρες το κατάστημα που σε βολεύει στο zara.com)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ