Follow us

Το μυστικό ομορφιάς της Emma Stone κοστίζει μόλις 2 ευρώ

Από την κουζίνα στην επιδερμίδα

emmastone


Από την κουζίνα στην επιδερμίδα

Τα κοντινά της στη μεγάλη οθόνη είναι άψογα χάρη στην πορσελάνινη επιδερμίδα της! Ενώ οι περισσότεροι σταρ του Hollywood χρησιμοποιούν πολύ ακριβές σειρές προϊόντων για να πετύχουν το τέλειο δέρμα, η 23χρονη Emma Stone έχει ένα πολύ οικονομικό μυστικό.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί λάδι από κουκούτσια σταφυλιού για το πρόσωπο της. Κοστίζει περίπου 2 ευρώ το μπουκάλι και είναι διαθέσιμο στα περισσότερα σούπερ μάρκετ! Η Stone λέει ότι λειτουργεί ως το τέλειο ενυδατικό, αφήνοντας την επιδερμίδα της απαλή και μεταξένια. Το φυτικό έλαιο βρίσκεται πιο συχνά στην κουζίνα αλλά η ίδια το χρησιμοποιεί και ως καλυντικό.

Το μυστικό ομορφιάς της Emma Stone κοστίζει μόλις 2 ευρώ
Σχεδόν άοσμο και απαλό στην υφή του, το φυσικό προϊόν απορροφάται εύκολα από το δέρμα και χρησιμοποιείται συχνά ως λάδι μασάζ. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε στο Style.com: «Χρησιμοποιώ μόνο φυσικό λάδι από κουκούτσια σταφυλιού στο πρόσωπό μου ως ενυδατική κρέμα. Μετά το ντους, κάνω ένα ελαφρύ μασάζ, και στη συνέχεια το χρησιμοποιώ όλη την ημέρα και τη νύχτα. Μυρίζω σταφύλι συνέχεια."

Εμείς αναρωτηθήκαμε βέβαια που μπορούμε να βρούμε το φυσικό λάδι από κουκούτσια σταφυλιού στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο να το εντοπίσουμε σε κάποιο super market. H Μαρία Σταμάτη, Beauty Editor του περιοδικό Celebrity μας πρότεινε τα προϊόντα της εταιρείας Caudalie που βασίζονται στα κουκούτσια σταφυλιού και το βρίσκεις στα φαρμακεία.

Το μυστικό ομορφιάς της Emma Stone κοστίζει μόλις 2 ευρώ - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ