Follow us

Heidi Klum και Seal: Τίτλοι Τέλους

Μετά από 7 χρόνια γάμου υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου

seal_klum

H Heidi Klum και o Seal επιβεβαίωσαν το τέλος του επταετούς γάμο τους με μια κοινή δήλωση.

Οι φήμες ξεκίνησαν το Σάββατο όταν το supermodel έγραψε στο twitter ότι έχει βαρεθεί τα "έντονα πάρτι» του συζύγου της. Ωστόσο, σε επίσημη ανακοίνωση τους σήμερα το πρωί, παραδέχτηκαν ότι χωρίζουν επειδή απομακρύνθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα στη δήλωση αναφέρεται: "Αν και είχαμε επτά πολύ τρυφερά, πιστά και ευτυχισμένα χρόνια του γάμου, μετά από πολλή προσωπική ενδοσκόπηση αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Τρέβουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο όλα τα χρόνια της σχέση μας και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον πολύ, αλλά έχουμε απομακρυνθεί. Πρόκειται για μια φιλική διαδικασία και η προστασία της ευημερίας των παιδιών μας παραμένει πρώτη μας προτεραιότητα, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου. Ευχαριστούμε την οικογένεια, τους φίλους μας, τους φαν για τα ευγενικά λόγια τους και τηστήριξη. Και για χάρη των παιδιών μας, εκτιμούμε το σεβασμό που δείχνετεστην ιδιωτικής μας ζωής."

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 σε μια παραλία στο Μεξικό και έκτοτε κράτησαν την υπόσχεσή τους να ανανεώνουν τους όρκους τους κάθε χρόνο στην επέτειο τους, μαζί με στενούς φίλους και την οικογένειά τους. Έχουν τρία παιδιά μαζί, τον Henry, έξι ετών, τον Johan, πέντε ετών, και τη Lou, δύο ετών - καθώς και μια κόρη τη Leni, επτά ετών, από προηγούμενη σχέση της Klum με τον Ιταλό επιχειρηματία Flavio Briatore.

H ένταση στη σχέση τους ξεκίνησε στις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά τους στην Ίμπιζα, τον περασμένο Αύγουστο.
Μια πηγή από τον κύκλο του ζευγαριού δήλωσε στη Sunday Mirror: "Ήταν πάντα ένα ζευγάρι πρότυπο για τους άλλους, αλλά τον τελευταίο καιρό όλα άρχισαν να αλλάζουν. Ο Seal φαίνεται να πηγαίνει στα πάρτι πολύ πιο συχνά απ' ότι συνήθως. Στις διακοπές τους στην Ibiza το περασμένο καλοκαίρι, ο Seal πέρασε πολύ καλά, ήταν έξω σε κλαμπ με τους φίλους του ενώ η Heidi έμενε με τα παιδιά τους. Τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Φάνηκε από τις αρχές. Έχουν περάσει πολύ χρόνο χώρια λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και αυτό δεν βοηθάει."
Μια άλλη πηγή δήλωσε στη The Sun σήμερα: "Ο γάμος τελείωσε μήνες πριν, στην πραγματικότητα. Έβλεπαν σπάνια ο ένας τον άλλον και δεν ήταν ασυνήθιστο να περνούν μήνες χωρίς να ξοδέψουν πραγματικό ποιοτικό χρόνο μαζί."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ