Follow us

Miss Chic: Η τέλεια mother & son μέρα!

Η (μαμά) fashion blogger μας βάζει στην καθημερινότητά της και μοιράζεται μαζί μας την τέλεια μέρα με το γιο της και το stylish καρότσι Xplory της Stokke. Δες το video από το project #StokkeOnTheGo!

stokkeonthego

Περίμενα με πολλή ανυπομονησία τη στιγμή που θα δημοσίευα το σημερινό post και να που η στιγμή έφτασε! Σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μαζί σας το video που γυρίσαμε παρέα με τη Stokke και το γιο μου. Θέμα του; Η ιδανική μέρα παρέα με το Γιώργο και το Xplory.

Πριν δεις το video από το project "Stokke on The Go" όμως δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σου και την εμπειρία μου με το καρότσι. Aν είσαι μέλλουσα μανούλα ή αν ψάχνεις για παιδικό καρότσι είμαι σίγουρη ότι θα βρεις πολύ ενδιαφέροντα τα όσα έχω να πω.

Miss Chic: Η τέλεια mother & son μέρα!

Για να περάσω στο θέμα, η αναζήτηση του ιδανικού παιδικού καροτσιού δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο παιδάκι της οικογένειας. Οι επιλογές είναι πολλές, οι πληροφορίες σχετικά με το κάθε μοντέλο ανεξάντλητες και στην πράξη εάν δεν έχεις ήδη εμπειρία δεν μπορείς πραγματικά να ξέρεις ποιο είναι αυτό που θα σε βολέψει. Άσε που πρόκειται για κάτι που θα χρησιμοποιείς για αρκετό καιρό (και ενώ οι ανάγκες του παιδιού αλλάζουν συνέχεια). Χρειάζεσαι λοιπόν ένα καρότσι αφενός ασφαλές και αξιόπιστο και αφετέρου ευέλικτο και πρακτικό.

Miss Chic: Η τέλεια mother & son μέρα! - εικόνα 2

Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει αρκετά καρότσια και αν μου ζητούσες να σου πω γιατί ξεχωρίζω το Xplory από τη δική μου εμπειρία θα σου έλεγα τα εξής:

1. Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι το Xplory μου επιτρέπει να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχουμε οπτική επαφή καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας. Αν και το Xplory σου δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις το κάθισμα είτε προς τα μπροστά είτε προς τα πίσω (και να ρυθμίσεις το ύψος όπως το θέλεις), εμείς το έχουμε πάντα έτσι ώστε να μπορούμε να κοιταζόμαστε και να μιλάμε. Ως εργαζόμενη μαμά περνάω αρκετές ώρες μακριά από το παιδί μου και γι αυτό θεωρώ απαραίτητο να μη χάνουμε ούτε λεπτό όταν είμαστε μαζί. Η απογευματινή βόλτα με το καρότσι είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας μου!

Miss Chic: Η τέλεια mother & son μέρα! - εικόνα 3

2. Το δεύτερο σημείο που ξεχωρίζω είναι το design. Και με τον όρο design δεν εννοώ μόνο τον (ομολογουμένως πολύ κομψό) σχεδιασμό του αλλά και τη λειτουργικότητά του. Το Xplory συναρμολογείται και ξε-συναρμολογείται πολύ εύκολα με τις ελάχιστες δυνατές κινήσεις ενώ τα «κουμπιά» και τα διάφορα εξαρτήματα παραμένουν επιμελώς κρυμμένα για να μη χαλούν τη συνολική αισθητική.

3. Το τρίτο σημείο είναι καθαρά πρακτικό: δεν ξέρω αν μπορώ να βρω την κατάλληλη λέξη αλλά το Xplory είναι πολύ «εύκολο» στο δρόμο. Παρά τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα πεζοδρόμια της Αθήνας, οι ρόδες του Xplory διευκολύνουν τις μανούβρες και ξεπερνούν τα εμπόδια πανεύκολα. Αν και προτιμώ να αποφεύγω τις υπερβολές, δεν μπορώ να μην πω ότι η βόλτα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Από τα «συν» δεν θα μπορούσε να λείπει και η δυνατότητα που δινει το Xplory να το κινείς με το ένα χέρι αν χρειαστεί. Είμαι σίγουρη ότι αν έχεις προσπαθήσει να συνδυάσεις καλάθι σούπερ μάρκετ και παιδί σε καρότσι έχεις ήδη εκτιμήσει την παραπάνω φράση.

4. Τα Style Kits δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα μου. Χάρη στις πολλές επιλογές σε καλύμματα για τα καρότσια της Stokke, αρκούν λίγες κινήσεις για να μεταμορφώσεις το καρότσι και να αλλάξεις χρώμα ή print ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή σου. Μπορείς ακόμα και να βάλεις δύο διαφορετικά kits μεταξύ τους για να δημιουργήσεις το δικό σου συνδυασμό. Το καλοκαίρι χρησιμοποιήσαμε πολύ το summer style kit ενώ τώρα έχω βάλει στο μάτι το χειμερινό kit που πέρα από τα αξεσουάρ για το παιδί έχει ζεστό κάλυμμα και για τα χέρια της μαμάς! Περιττό να πω δε, ότι τα ολοκαίνουρια χρώματα "Olive" και "Burgundy" είναι ό,τι πιο επίκαιρο για το Φθινόπωρο!

Miss Chic: Η τέλεια mother & son μέρα! - εικόνα 4
Η αλλαγή των style kits είναι πολύ εύκολη και σου δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεις το καρότσι σου στη στιγμή!

Και μπορεί με μια πρώτη σκέψη να κατηγοριοποιήσεις τα παραπάνω ως «ευχάριστη πολυτέλεια» αλλά θα σου πω ότι πρόκειται για μία από τις πιο πρακτικές δυνατότητες που προσφέρει η Stokke. Όσες μαμάδες έχετε μεγαλύτερα παιδάκια και έχετε ζήσει τι θα πει “καρότσι μετά από λίγους μήνες χρήσης” θα έχετε ήδη θεοποιήσει στο μυαλό σας την δυνατότητα να αφαιρείτε το κάλυμμα του καροτσιού και να το πλένετε όποτε θέλετε. Για τις μέλλουσες μαμάδες θα πω απλά να διαλέξετε καρότσι που να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα οπωσδήποτε και θα με θυμηθείτε! Εννοείται δε, ότι χάρη σε αυτή την επιλογή μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το καρότσι σου θα παραμένει επίκαιρο και θα μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με το κάθε νέο μέλος που θα προστίθεται στην οικογένεια.

5. Τελευταία σημείωση στη λίστα μου: τα έξτρα αξεσουάρ. Είτε πρόκειται για την ποτηροθήκη, είτε για την ομπρέλα ή για τη σανίδα - πατίνι για το δεύτερο παιδί, η Stokke διαθέτει επιπλέον εξοπλισμό που μπορείς να προμηθεύεσαι στην πορεία για κάθε ανάγκη που προκύπτει. Τα must για αρχή είναι κατά τη γνώμη μου η φανταστική τσάντα – αλλαξιέρα, η τσάντα για τα ψώνια και το Cup Holder ενώ αν έχεις δεύτερο παιδάκι είμαι σίγουρη ότι τόσο εκείνο όσο κι εσύ θα ξετρελαθείτε με το sibling board.

Miss Chic: Η τέλεια mother & son μέρα! - εικόνα 5
H τσάντα με τα baby απαραίτητα έχει τη δική της θέση στο καρότσι ώστε να έχεις πάντα μαζί σου όσα χρειάζεσαι χωρίς να περιορίζεις τα χέρια σου.

Νομίζω όμως ότι είπα πολλά και ήρθε η ώρα να σε αφήσω με το video! Ιδού λοιπόν η τέλεια #StokkeOnTheGo mother & son μέρα παρέα με το Xplory. Enjoy και αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες βρες εδώ την επίσημη ελληνική σελίδα της Stokke στο Facebook!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ