Follow us

Μαίρη Συνατσάκη: Οι δηλώσεις στο MadWalk

Το «Πρωινό mou», το «Master Chef» και η σύγκριση με τη Μανωλίδου και τη Μπεκατώρου

mary_sinatsaki

Το «Πρωινό mou», το «Master Chef» και η σύγκριση με τη Μανωλίδου και τη Μπεκατώρου

Το βράδυ της Δευτέρας η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο Fashion Workshop by Vicky Kaya στου Ψυρρή για το pre party του MadWalk (δες εδώ και εδώ τα 2 reports μας) καθώς μαζί με τη Βίκυ θα το παρουσιάσουν στις 8 Φεβρoυαρίου. Όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν εκεί και η Μαίρη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους.

«Στο “Πρωινό Μου” τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, ψάχνω βέβαια να βρω λίγο τους χώρους και τους χρόνους μου αλλά είναι όλα καλά. Τα παιδιά έχουν βρει τη χημεία τους, αφού συνεργάζονται εδώ και ενάμιση χρόνο, και εγώ ξεκίνησα μόλις. Είναι μια πάρα πολύ καλοστημένη εκπομπή και πάει τόσο καλά! Σε κάθε περίπτωση, είτε πήγαινε καλά είτε όχι, θα ρωτούσα τι είναι αυτό που θέλουν να κάνω για να τους βοηθήσω. Όταν πήγα και ο Γιώργος και η Φαίη μου είπαν "κουλ, δεν γίνεται τίποτα φοβερό εδώ. Να είσαι ο εαυτός σου!"».

Θα ήθελε να κάνει κάτι δικό της; «Ναι γιατί το Master Chef δεν είναι ακριβώς δικό μου. Το στηρίζουν πάρα πολύ και οι κριτές και η παραγωγή που είναι καταπληκτική».

Για τη σύγκρισή της με την Ευγενία Μανωλίδου και τη Μαρία Μπεκατώρου: «Με αγχώνει δημιουργικά η σύγκριση με την Ευγενία αλλά και με τη Μαρία, για την οποία δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να βρεθεί κάποια καλύτερη στη θέση της».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ