Follow us

Dior: Θα πάρει ο Marc Jacobs τη θέση του John Galliano;

Οι φήμες για τη διαδοχή ενισχύονται

marc jacobs


Οι φήμες για τη διαδοχή ενισχύονται


Μπορεί μετά από την πολύ διάσημη απόλυση του John Galliano τον περασμένο Μάρτιο οι εκπρόσωποι του ομίλου LVMH να είχαν δηλώσει ότι δεν βιάζονται για να βρουν τον αντικαταστάτη του, αλλά οι μήνες περνούν και τα σενάρια της διαδοχής φουντώνουν. Ανάμεσα στα ονόματα των σχεδιαστών που έχει ακουστεί ότι είναι υποψήφιοι για τη θέση είναι ο Christian Lacroix, ο Ricardo Tisci και ο Alexander Wang, παρόλα αυτά τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο πολύ το όνομα του Marc Jacobs.

Μάλιστα, το περί Jacobs σενάριο φαίνεται να είναι το επικρατέστερο αφού λέγεται ότι η σκέψη του ομίλου έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και έχουν ήδη κανονιστεί συναντήσεις με τους νομικούς εκπροσώπους του σχεδιαστή.

Εάν τελικά ο Jacobs δεχθεί τη θέση στον οίκο Dior είναι πιθανό να πάρει τη θέση του στον Louis Vuitton η Phoebe Philo που σχεδιάζει για τη Celine, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι η σχεδιάστρια θα απομακρυνθεί από το brand.

Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει δηλώσεις σχετικά οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μια επίσημη απάντηση.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ