Follow us

Μαύρα πανωφόρια: Πως τα φορούν οι σταρ;

Κλασικά αδιάβροχα, minimal παλτό, μιλιτέρ ημίπαλτα και δερμάτινες καμπαρτίνες. Δες τους πιο cool επίκαιρους συνδυασμούς για chic εμφανίσεις στην πόλη!

theron

Κλασικά αδιάβροχα, παλτό, μιλιτέρ ημίπαλτα και δερμάτινες καμπαρτίνες. Δες τους πιο cool επίκαιρους συνδυασμούς για chic εμφανίσεις στην πόλ

Σίγουρα όταν ακούς τη φράση «μαύρο πανωφόρι» σκέφτεσαι «πρακτικό» αλλά δεν ενθουσιάζεσαι κιόλας. Το απλό μαύρο πανωφόρι είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας και αν κάνεις σωστή επιλογή θα συνοδεύσει όλα ανεξαιρέτως τα κομμάτια που έχει ήδη η γκαρνταρόμπα σου. Η Miss Bloom λατρεύει το κλασικό μαύρο πανωφόρι και τo ίδιο ισχύει και για τους stars και γι αυτό (και μιας και η παγωνιά καλά κρατεί) είπαμε σήμερα να ρίξουμε μια ματιά σε αγαπημένα celeb looks με την υπογραφή Burberry, ενός οίκου με ειδικότητα στο outerwear.


Trendy Girls

Μαύρα πανωφόρια: Πως τα φορούν οι σταρ;
(Amanda Seyfried, Poppy Delevigne, Julia Restoin-Roitfeld, Drew Barrymore, όλες με Burberry)

Για να πετύχεις τον απόλυτα επίκαιρο συνδυασμό το μόνο που χρειάζεσαι είναι αξεσουάρ και statement προσθήκες. Ένα καπέλο, ένα φουλάρι ή ένα ζευγάρι rock booties θα μεταμορφώσουν και το πιο λιτό πανωφόρι. Εναλλακτικά, αν δεν είσαι fan των αξεσουάρ μπορείς να διαλέξεις και την δερμάτινη εκδοχή της καμπαρντίνας που είδαμε στις πασαρέλες.


Timeless:

Μαύρα πανωφόρια: Πως τα φορούν οι σταρ;  - εικόνα 2
(Keira Knightley, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Emma Watson, όλες με Burberry)

Το διαχρονικό look θέλει το πανωφόρι να είναι σε ίσια και λιτή γραμμή. Αν διαλέξεις ένα σχέδιο με ζώνη τότε φρόντισε να την έχεις δεμένη καθώς αυτό το απλό τρικ αρκεί για να μεταμορφώσει τη σιλουέτα στο λεπτό και να δώσει super chic αποτέλεσμα. Οι μιλιτέρ λεπτομέρειες αποτελούν διαχρονική αγάπη της μόδας.


Miss Bloom’s Tip: Το μαύρο, Burberry πανωφόρι είναι αυτό που λέμε κομμάτι - επένδυση. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί χάρη στην κομψή του γραμμή και την προσεγμένη ποιότητά του θα σε συντροφεύει πολλά χρόνια!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ