Follow us

Όλα τα details για το look της Madonna στο Super Bowl

Τι δήλωσε ο Ricardo Tisci του οίκου Givenchy;

madonna_super_bowl_look_default

Τι δήλωσε ο Ricardo Tisci του οίκου Givenchy;

Όλα τα details για το look της Madonna στο Super Bowl

Η εμφάνιση της Madonna στο Ημίχρονο του Super Bowl είχε όσα αποτέλεσμα χιλιάδες ενθουσιώδη κείμενα σε sites και εξαιρετικά σχόλια σε social media όπως το twitter. Εμείς, αφού την αποθεώσαμε εδώ, βρήκαμε και τις λεπτομέρειες των εντυπωσιακών looks που άλλαξε πάνω στη σκηνή.

Όλα τα details για το look της Madonna στο Super Bowl - εικόνα 2

Δεν είναι δύσκολο και περίπλοκο να αναλύσουμε κάθε εμφάνιση γιατί απλούστατα όλα ήταν Givenchy Haute Couture. Το custom made headpiece που φόρεσε στα πρώτα λεπτά της εμφάνισής της ήταν Philip Treacy ενώ τα κοσμήματά της Bvlgari.

Όλα τα details για το look της Madonna στο Super Bowl - εικόνα 3

Η συνεργασία του Ricardo Tisci με την Madonna ήταν ιδανική για τα 111 εκατομμύρια -περίπου- τηλεθεατών που την παρακολούθησαν. Ο ίδιος μίλησε γι’αυτό σήμερα, Δευτέρα πρωί: «Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέρος ενός ιστορικού και iconic moment της καριέρας της. Ο κόσμος λέει ότι όλα έχουν όρια αλλά όρια και σύνορα για τη Μαντόνα δεν υπάρχουν. Χαίρομαι πολύ που αφού ασχολήθηκε και με διαφορετικά πράγματα, τώρα επιστρέφει και πάλι στη μουσική. Χαίρομαι όχι μόνο γιατί θα μας δώσει μουσική και νέους ήχους αλλά και για να κάνει το δικό της statement στη σκηνή με την performance της αλλά και με τη fashion πλευρά της».

Όλα τα details για το look της Madonna στο Super Bowl - εικόνα 4

Όλα τα details για το look της Madonna στο Super Bowl - εικόνα 5

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ