Follow us

Adele εναντίον Karl Lagerfeld : Εκπροσωπώ την πλειοψηφία των γυναικών και είμαι περήφανη

Ο Kaiser μίλησε απρεπώς και η Adele τον έβαλε στη θέση του. Τώρα ζητάει συγνώμη

karllagerfeld

Είναι ο βασιλιάς της πασαρέλας και περιβάλλεται από τις πιο λαμπερές κυρίες της showbiz αλλά τα τελευταία σχόλια του Karl Lagerfeld, είναι σίγουρο ότι ενόχλησαν τους φαν της Adele.

Ο σχεδιαστής αποκάλεσε τη διάσημη τραγουδίστρια «κάπως χοντρή» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του στην εφημερίδα Metro. Μόλις όμως συνειδητοποίησε ότι τα σχόλιά του μπορεί να είναι αμφιλεγόμενα, ο γκουρού της μόδας γρήγορα διόρθωσε τη φράση του λέγοντας ότι έχει «όμορφο πρόσωπο και θεϊκή φωνή.»

Adele εναντίον Karl Lagerfeld : Εκπροσωπώ την πλειοψηφία των γυναικών και είμαι περήφανη

Ο 78χρονος σχεδιαστής μοιράστηκε τις σκέψεις του και για τη νεαρή Lana Del Rey «Προτιμώ την Adele και την Florence Welch. Αλλά ως μια σύγχρονη τραγουδίστρια (η Lana) δεν είναι κακή. Η Adele όμως είναι η πιο σημαντική τραγουδίστρια των ημερών. Η Lana Del Rey δεν είναι καθόλου άσχημη. Είναι μια πολύ σύγχρονη τραγουδίστρια. Στις φωτογραφίες είναι όμορφη. Έχει πολλά εμφυτεύματα; Δεν είναι η μόνη με εμφυτεύματα.»

Η Adele δεν έχει απαντήσει σε κανένα από αυτά τα σχόλια αλλά σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε πει «Μου αρέσω όπως είμαι. Έχω δει ανθρώπους που η εικόνα τους κυβερνά τη ζωή τους, ξέρετε, θέλουν να είναι λεπτότερα και να έχουν μεγαλύτερο στήθος, και αυτό τους φθείρει. Και εγώ απλά δεν θέλω να είμαι έτσι στη ζωή μου. "

Τώρα όμως η Αdele αποφάσισε να απαντήσει στο διάσημο σχεδιαστή μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο People: "Εκπροσωπώ την πλειοψηφία των γυναικών και είμαι περήφανη για αυτό" δήλωσε "Δεν είχα ποτέ τα μοντέλα ως πρότυπο μου". Δεν ξέρουμε τι άλλη εξέλιξη θα έχει αυτή η κόντρα αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να δούμε την Adele με φόρεμα Chanel στα Grammys που έρχονται σε λίγες μέρες, και στα οποία θα κάνει το πολυανάμενο come back της.

Σήμερα ο Karl ζητάει συγγνώμη για το σχόλειο του μέσα από συνέντευξη του και επισημαίνει ότι όταν μια πρόταση βγει από το περιεχόμενο της συζήτησης χάνει το νόημα της. "Η Adele είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια και είμαι μεγάλος θαυμαστής της. Προσωπικά έχασα 30 κιλά πριν από 10 χρόνια και ξέρω πως είναι η πίεση που δέχεσαι λόγω της εμφάνισης σου. Η Adele είναι ένα πανέμορφο κορίτσι."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ