Follow us

H Kate Middleton βγαίνει μόνη της για πρώτη φορά

Επισκέφθηκε την έκθεση αφιερωμένη στον Lucian Freud στη National Portrait Gallery

kate


Επισκέφθηκε την έκθεση αφιερωμένη στον Lucian Freud στη National Portrait Gallery

Η Δούκισσα του Cambridge οπλίστηκε με αρκετή αυτοπεποίθηση και έκανε την πρώτη της σόλο εμφάνιση, από την ένταξή της βασιλικής οικογένειας. Η Kate παρευρέθηκε σε μια ιδιωτική προβολή της νέας έκθεσης της National Portrait Gallery αφιερωμένη στο έργο του Lucian Freud.

H Kate Middleton βγαίνει μόνη της για πρώτη φορά

Φτάνοντας στην γκαλερί η Κate συνάντησε εξέχουσες καλλιτεχνικές προσωπικότητες του χώρου, συμπεριλαμβανομένης της φωτογράφου Μαρία McCartney, της Βella Freud, κόρη του καλλιτέχνη, και του Jefferson Hack.

Η Δούκισσα φόρεσε ένα γκρι, τουίντ φόρεμα-παλτό της εταιρίας Jesire, μιας fast fashion αλυσίδας με πολλά καταστήματα σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία. Οι τιμές για τα φορέματα Jesire κυμαίνονται περίπου τις 150 λίρες. Ολοκλήρωσε το outfit με ένα εντυπωσιακό βραχιόλι με διαμάντια και ψηλοτάκουνα Jimmy Choo.

H Kate Middleton βγαίνει μόνη της για πρώτη φορά - εικόνα 2

Τα μαλλιά της είχαν ιδιαίτερη λάμψη χάρη στην τετράωρη επίσκεψη της την περασμένη Δευτέρα στον κορυφαίο hair stylist Richard Ward. Η 30χρονη δούκισσα εκμεταλλεύτηκε την απουσία έξι εβδομάδων του συζύγου της στις Νήσους Φόκλαντ, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι ένα εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε πριν από σχεδόν δέκα μήνες, η Kate δίσταζε να παραβρεθεί σε επίσημα events μόνη της, προτιμώντας πάντα να είναι στο πλευρό του William. Ωστόσο, πιστεύει ότι τώρα είναι έτοιμη να δει στην πράξη όσα έχει μάθει και η απουσία του μελλοντικού βασιλιά είναι μια καλή ευκαιρία.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ