Follow us

Η Κατερίνα Μισιχρόνη φωτογραφίζεται για το νέο lookbook της Georgina Skalidi

Plus: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το backstage της φωτογράφησης
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

georgina_skalidi


H Georgina Skalidi επιλέγει για το ανοιξιάτικο lookbook της το πιο φρέσκο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, την Κατερίνα Μισιχρόνη.


Το λαμπερό χαμόγελο και τα διαπεραστικά μάτια της Κατερίνας ταιριάζουν πολύ σε μια συλλογή γεμάτη από έντονα χρώματα, γεωμετρικά σχήματα και ασύμμετρες δημιουργίες. Η Georgina αντιμετωπίζει κάθε clutch σαν ένα μεμονομένο έργο τέχνης και προσέχει κάθε λεπτομέρεια σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής.

Για τη φετινή σεζόν, μετά από τη Μαίρη Συνατσάκη και την Άννα Πρέλεβιτς, επιλέγει την Κατερίνα Μισιχρόνη για να πρωταγωνιστήσει στο lookbook της νέας της συλλογής. Το πρωί της περασμένης Κυριακής συναντηθήκαμε στο studio της φωτογράφου Νάντιας Παπανικολάου για να δούμε από κοντά τη δημιουργία του lookbook. Παρά το τσουχτερό κρύο ή Κατερίνα φόρεσε το πιο θερμό της χαμόγελο και πόζαρε με τα καλοκαιρινά, πολύχρωμα fashion forward σχέδια της Georgina.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη φωτογραφίζεται για το νέο lookbook της Georgina Skalidi

Όλες οι τσάντες είναι χειροποίητες και κατασκευάζονται με γνήσια δέρματα. Φέτος για πρώτη φορά βλέπουμε να εισβάλει και ο φελλός, ένα άκρως καλοκαιρινό υλικό και βασικό συστατικό των τάσεων για την επόμενη σεζόν. Για πρώτη φορά βλέπουμε επίσης και backpacks στη συλλογή. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την Εastpak, η Georgina εμπνέεται να εμπλουτίσει τη βασική συλλογή της με σακίδια για την πλάτη που μπορούν να φορεθούν όλη τη μέρα. Χάρη στο ενσωματωμένο clutch όμως είναι ιδανική λύση και για τις γυναίκες που θέλουν να μετατρέψουν το look τους από πρωινό σε πιο βραδυνό.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη φωτογραφίζεται για το νέο lookbook της Georgina Skalidi - εικόνα 2
Φωτογράφος: Nάντια Παπανικολάου, Styling: Δήμητρα Σπυροπούλου
Μαλλιά: Χρήστος Βουρλής, Make Up: Μαίρη Φακίνου


Για περισσότερες πληροφορίες: Georgina Skalidi ''Ma Chambre''
Σκουφά 77, Κολωνάκι, τηλ. 213 00 24 253
www.georginaskalidi.com
e-mail.georgina.scalidi@gmail.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ