Follow us

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο)

Οι καλοντυμένες των βραβείων και οι καλύτερες στιγμές από το κόκκινο χαλί. Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

oscarredcarpet

Οι καλοντυμένες των βραβείων και οι καλύτερες στιγμές από το κόκκινο χαλί.

Στο μέχρι πρότινος Kodak Theatre και νυν Hollywood & Highland Center, ολοκληρώθηκε η 84η απονομή των Όσκαρ με την ταινία The Artist να σαρώνει στις περισσότερες κατηγορίες!


84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο)
H Milla Jovovich συνοψίζει σε μια εμφάνιση όλα τα must του κόκκινου χαλιού! Λάμψη, σοφιστικέ και σέξι! Επέλεξε μια λευκή τουαλέτα με παγιέτες από τον Elie Saab, κοσμήματα Jacob & Co.και clutch Edie Parker.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο) - εικόνα 2
H Jessica Chastain έπρεπε να καταθέσει στο κόκκινο χαλί μια γνήσια Alexander McQueen στιγμή! Μάξι, στράπλες τουαλέτα που τονίζει το υπέροχο χρώμα των μαλλιών της! Ολοκλήρωσε με κοσμήματα Harry Winston.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο) - εικόνα 3
O κύριος φαβορί George Clooney έφερε για ακόμη μια φορά το cool στη βραδιά. Ο κύριος decafeinato φόρεσε ένα κλασικό Giorgio Armani. Η αγαπημένη του Stacy Keibler έζησε τη "J' adore" στιγμή της με χρυσή τουαλέτα Marchesa, κοσμήματα Lorraine Schwartz και clutch Judith Leiber.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο) - εικόνα 4
Η Rose Byrne ακολούθησε μια διαχρονική συνταγή κομψότητας: μαύρο και παγιέτες! Επέλεξε Vivienne Westwood φόρεμα και το συνδύασε με κοσμήματα Chanel Fine Jewelry και ψηλοτάκουνα Jimmy Choo.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο) - εικόνα 5
Πόσο συχνά ένα ζευγάρι στη ζωή είναι ζευγάρι και στις υποψηφιότητες; Η πρωταγωνίστρια του Artist Berenice Bejo τιμάει την παριζιάνικη εβδομάδα μόδας επιλέγοντας φόρεμα Elie Saab! Τη 35χρονη ηθοποιό συνοδεύει ο Michel Hazanavicius o οποίος κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας για το Artist.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο) - εικόνα 6
H Meryl Streep επιλέγει ένα χρώμα που ταιριάζει με το πολυπόθητο αγαλματίδιο! Νικήτρια στην κατηγορία της καλύτερης ηθοποιού για το "The Iron Lady" η Meryl επιλέγει φόρεμα και clutch Lanvin και το συνδυάζει με σκουλαρίκια Fred Leighton και ψηλοτάκουνα Salvatore Ferragamo.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο) - εικόνα 7
Σε σύγκριση με τις περασμένες χρονιές, φέτος το κόκκινο χαλί δεν πλημμύρισε από nude τουαλέτες. Η Kristen Wiig (συν)υποψήφια με την Annie Mumolo στην κατηγορία Best Original Screenplay για την κωμωδία Bridesmaids επέλεξε τουαλέτα από τον αγαπημένο της σχεδιαστή J. Mendel

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο) - εικόνα 8
H Emma Stone κάνει μια γνήσια οσκαρική εμφάνιση με τουαλέτα από τον Giambattista Valli Haute. Η Emma ήταν μια από τις παρουσιάστριες της βραδιάς και εκπροσώπησε την ταινία The Help, η οποία είναι υποψήφια σε 4 κατηγορίες ανάμεσα τους και Best Picture!

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο) - εικόνα 9
H Sandra Bullock επιστρέφει στα Όσκαρ μετά το 2010, όταν κέρδισε το βραβείο του Α' γυναικείου ρόλου για την ταινία The Blind Side. Επέλεξε τουαλέτα Marchesa και τη συνδύασε με κοσμήματα Lorraine Schwartz. Η αποκαλυπτική πλάτη ανήκει σίγουρα στα plus της βραδιάς.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 1ο) - εικόνα 10
Η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Albert του Monaco κάνουν βασιλική είσοδο στο Hollywood & Highland Center στην 84η απονομή Όσκαρ. Την προηγούμενη μέρα βρέθηκαν στο Montblanc Champaign Brunch στο ξενοδοχείο Bel-Air the day για την παρουσίαση της σειράς “Collection Princesse Grace de Monaco”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ