Follow us

10 επίκαιρα μυστικά στυλ από τη Nicole Richie

Πως θα είσαι cool όλες τις ώρες; Τα styling tips που αντλήσαμε από τις πρόσφατες εμφανίσεις της.

nicolerichie3


Πως θα είσαι cool όλες τις ώρες;

Για εμάς τους λάτρεις της μόδας και τoυ στυλ η Nicole Richie αποτελεί αυτό που λέμε "case study". Ξεκίνησε ως η πλέον κακόγουστη στάρλετ στο πλευρό της Paris Hilton αλλά σε λίγα μόνο χρόνια κατάφερε να μεταμορφωθεί πλήρως και να πάρει επίσημα και δικαίως τον τίτλο της Style Queen τον οποίο υποστηρίζει με κάθε της εμφάνιση τα τελευταία χρόνια. Και μπορεί τον τελευταίο καιρό η Nicole να είχε "εξαφανιστεί" και να τη βλέπαμε μόνο να μπαινοβγαίνει στο γυμναστήριο αλλά οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις (ως κριτής του νέου reality "Fashion Star") την έφεραν και πάλι στο προσκήνιο και έκαναν εμάς να την λατρέψουμε ακόμα πιο πολύ!

Ας δούμε λοιπόν τα 10 βασικά tips - συμβουλές που συγκεντρώσαμε από 4 από τις αγαπημένες μας (πρόσφατες) εμφανίσεις της:

10 επίκαιρα μυστικά στυλ από τη Nicole Richie

1. Αντικατάστησε το απλό σου πουλόβερ με ένα με ενδιαφέροντα μοτίβα. Αυτό που φοράει εδώ η Nicole θυμίζει animal print χωρίς να χάνει το νεανικό του χαρακτήρα.

2. Διάλεξε statement γυαλια! Όσο ανοίγει ο καιρός τα γυαλιά γίνονται όλο και πιο απαραίτητα. Μιας λοιπόν και θα τα φοράς παντού γιατί να μην διαλέξεις ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο;

3. Κάνε άφοβα color-blocking χρησιμοποιώντας τις cool αποχρώσεις της άνοιξης!

4. Συνδύασε το αγαπημένο σου skinny τζιν με γόβες (ναι ακόμα και το πρωί!) Αν οι γόβες είναι σε χρώμα εκτός των κλασικών μαύρου - καφέ κλπ ακόμα καλύτερα!

5. Πες "ναι" στα έντονα χρώματα γενικά. To κόκκινο και το κίτρινο είναι hot φέτος!

10 επίκαιρα μυστικά στυλ από τη Nicole Richie - εικόνα 2

6. Για να δώσεις πόντους στυλ στα φορέματά σου δοκίμασε να φοράς μια ζώνη στη μέση σου. Αφενός τα αναβαθμίζει, αφετέρου δημιουργεί και την αίσθηση της γραμμής - κλεψύδρας.

7. Την επόμενη φορά που θα διαλέξεις ένα βραδινό φόρεμα φρόντισε να έχει τα εξής 2 χαρακτηριστικά: funky χρώμα και σκίσιμο (αλλά προσοχή να μην το παρακάνεις αλά Angelina!)

8. Eίναι γεγονός ότι το τζιν παντελόνι σου είναι ιδανικό ακόμα και για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Ταυτόχρονα όμως είναι γεγονός ότι για να κάνεις τη διαφορά θα πρέπει μάλλον να διαλέξεις κάτι πιο "ψαγμένο". Τι θα έλεγες για ένα κόκκινο. λίγο baggy παντελόνι; H Νιcole πάντως το υποστηρίζει άψογα!

9. Μην ξεχνάς τη δύναμη του δερμάτινου jacket! Πάει παντού και πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπη!

10. Φόρα αξεσουάρ! Αν κρίνουμε από τη Nicole πάντα υπάρχει χώρος για ένα ακόμα βραχιόλι / δαχτυλίδι / ζευγάρι σκουλαρίκια.






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ