Follow us

Το φεστιβάλ Βενετίας ξεκίνησε! Δες τις πρώτες αφίξεις

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε στο 68ο Φεστιβάλ Βενετίας

venice

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε στο 68ο Φεστιβάλ Βενετίας

Οι πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί του 68ου Φεστιβάλ Βενετίας σηματοδοτούν την πρεμιέρα του πιο ιστορικού κινηματογραφικού φεστιβάλ. Η Evan Rachel Wood και η Marisa Tomei φωτογραφήθηκαν στο photocall της ταινίας "The Ides of March" μαζί φυσικά με το συμπρωταγωνιστή τους George Clooney.


Το φεστιβάλ Βενετίας ξεκίνησε! Δες τις πρώτες αφίξεις

H Evan Rachel Wood υιοθέτησε ανδρόγυνο look με ένα κοστούμι Dolce & Gabbana σε μαύρο χρώμα και άσπρο πουκάμισο. Η Evan αγαπάει το ανδρόγυνο και την αγαπάει και αυτό, το επιλέγει συχνά και πάντα της δίνει ένα πολύ σέξι τόνο. Το καλύτερο σημείο της εμφάνισης είναι φυσικά τα παπούτσια. Απέφυγε την κοινότοπη επιλογή του μαύρου και τόλμησε με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα Salvatore Ferragamo.


Το φεστιβάλ Βενετίας ξεκίνησε! Δες τις πρώτες αφίξεις - εικόνα 2

H Marisa Tomei ψήφισε χρώμα με Preen πορτοκαλί φούστα και μαύρο shiny τοπ. Το look της, αν και εντυπωσιακό και τολμηρό, αποπνέει αβίαστη κομψότητα, κάτι που πηγάζει από το ταπεραμέντο της σταρ.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τις λαμπερές εμφανίσεις του φεστιβάλ κι εννοείται την εμφάνιση της Madonna που θα παρουσιάσει το Gucci Award for Women in Cinema.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ